محمدعلی اسفنانی عصر چهارشنبه در سمینار تخصصی فرصت‌های صادرات و سرمایه‌گذاری استان در تالار شهید مطهری دانشگاه قم، تصریح کرد: اگر کشور نتواند در مسیر مبارزه با کالای قاچاق موفق عمل کند نمیتواند به هدف‌گذاری های اقتصادی خود نائل شود.
وی بیان کرد: وجود قوانین سخت گیرانه در روند صادرات در سیستم اقتصاد کشور از مسائلی بوده که مشکلات شدیدی در بهبود وضعیت اقتصادی ایجاد کرده‌است.
اسفنانی بیان داشت: برای بهبود وضعیت تجاری کشور باید قوانین مربوط به صادرات و ارز، بر مبنای نیازهای روز اصلاح و تغییر یاید.
وی اضافه کرد: دربحث مالیات بالغ بر 700 قانون متناقض و متناظر با یک دیگر وجود داشته که سبب می شود مودی و ممیز به تکالیف خود به درستی آشنا نباشند.
وی گفت: بی ثباتی دربازار ارز نمونه بارزی از خلاهای قانونی در اقتصاد ارزی کشور است که باید اصلاح و بهبود یابد.
وی عنوان کرد: به دلیل مشکلات ارزی در سالهای اخیر، شاهد قاچاق کالا از مبادی رسمی به کشورهای خارجی به ویژه در بخش حامل های انرژی و خوارکی ها بوده ایم.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران اثر مخرب قاچاق برصادرات کالا را مورد توجه قرار داد و گفت: به دلیل قاچاق کالا برخی از بازارهای صادراتی ایران در کشور عراق و سوریه با تهدید همراه شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کشور بیان کرد: قانون تجارت موجود اقتباس شده و برمبنای قانون سال 1311 شکل گرفته و تغییرات چندانی در این قانون برغم تغییر شرایط اقتصادی و صادراتی صورت نگرفته است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: وابستگی شدید به نفت و فراورده های نفتی مهمترین مشکل اقتصاد ایران است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.