رضا ملکزاده روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، ضمن اشاره به اینکه بر اساس برنامهریزیهای انجامشده این اعتبارات در ۲ محور کلی هزینه خواهد شد، افزود: محور نخست شامل اعتبارات هزینه است که از طریق همکاری با دستگاههای دولتی، سازمانهای مردمنهاد و مؤسسات فرهنگی و هنری استان که طرح و برنامه محله محور دارند، اجرا میشود.
وی بیان کرد: این مجموعهها اگر در رابطه با موضوع کاهش آسیبهای اجتماعی طرحی دارند میتوانند آن را در چارچوبهای مشخصشده، تدوین و به دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری ارائه دهند.
وی ادامه داد: محور دوم اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای است، که این اعتبارات نیز درارتباط با تجهیز و بهسازی مراکز اجتماعی و فرهنگی در محلات حاشیهنشین استان مورداستفاده قرار میگیرد.
ملکزاده گفت: اگر دستگاههای دولتی مستقر درقم، مراکز اجتماعی و فرهنگی درسطح محلات حاشیهنشین و کمتر برخوردار استان دارند، میتوانند نیازهای خود را برآورد و به دفتر امور اجتماعی استانداری قم اعلام کنند تا از محل این اعتبارات نیازهای آنان خریداری و دفاتر آنان باهدف کاهش آسیبهای اجتماعی در منطقه موردنظر تجهیز شود.
وی بیان کرد: طرحهای ارائهشده از سوی دستگاههای اجرایی استان حتماً باید کاربردی و قابلاجرا در سطح محلات کمتر برخوردار قم بوده و اجرای مؤثرترین راهکارهای کاهش آسیبهای اجتماعی در اولویت آن باشد.
وی ادامه داد: برای تأثیرگذاری هرچه بیشتر طرحهای موردنظر در فرآیند کاهش آسیبهای اجتماعی، تا حد امکان تلاش میکنیم آنها را با همراهی مردم بومی مناطق هدف و با مشارکت فعال آنان انجام دهیم.