منصور غلامی روز شنبه درجلسه هیات امنا و اساتید دانشگاه حضرت معصومه(س) قم، اظهار داشت: یکی از ضرورت‌های کیفی سازی دانشگاه‌ها توجه به نحوه ارائه دروس و برنامه‌ریزی مناسب دراین زمینه است و از دانشگاه‌های جوان انتظار این است که تلاش آنها برگزاری دوره‌های آموزشی با کیفیت بالاتر باشد.

وی با بیان اینکه هدف قراردادن تبدیل دانشگاه‌های کشور به دانشگاه جامع با توجه به سرعت بسیار زیاد پیشرفت علوم و حرکت شتابدار دانشگاه‌های پیشتاز در این زمینه ممکن نیست گفت: تبدیل دانشگاه‌ها به دانشگاه جامع ممکن نیست ولی امکان کیفی‌سازی و تخصصی کردن مراکز علمی دررشته های خاص با استفاده از آینده پژوهی ظرفیت تحول جدی در این زمینه را ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای ایجاد شبکه علمی میان دانشگاه‌های کشور ادامه داد: درگام اول ایجاد شبکه علمی در بین دانشگاه‌های هر استان و در گام دوم با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده طراحی شبکه علمی در سطح منطقه‌ای ایجاد می‌شود که در این راستا ۱۰ منطقه تعریف شده‌است.

غلامی با بیان اینکه اولویت و ماموریت‌های دانشگاه‌ها بر اساس این شبکه علمی تعریف شده‌است، افزود: دانشگاه مادر هر استان به محور این شبکه علمی تبدیل و با شناخت دقیق از امکانات و ظرفیتها اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به نقدهای وارده به آموزش عالی کشور گفت: باید نقدهای منصفانه به آموزش عالی کشور را به خوبی گوش و تلاش لازم برای پاسخگویی به این نقدها و رفع این مشکلها در دستور کار مجموعه آموزش عالی کشور قرار گیرد.

وزیر علوم، تحقیقات وفناوری، با تاکید بر اینکه دنیا به سرعت در حوزه علوم و تحقیقات درحال حرکت است گفت: اگر خود را با این کاروان علمی همراه نکنیم، در چند سال آینده درس‌هایی دردانشگاه‌های کشور تدریس می‌شود که با علوم روز دنیا فاصله زیادی خواهد داشت.

وی دانشگاه حضرت معصومه(س) را دانشگاهی جوان دانست و گفت: رسیدن به اهداف والای این مرکز نیازمند تلاش مضاعف است و وزارت علوم برای رسیدن سریع به آرمان های وظیفه حمایت از این مرکز علمی به وظایف خود عمل می کند.

غلامی، تقویت بنیه مالی دانشگاه حضرت معصومه(س) را مورد تاکید قرار داد و گفت: کیفی سازی اموزشی از جمله اولویت های وزارت علوم است و باید دانشگاه ها خود را آماده ارائه خدمات آموزشی علمی باکیفیت نمایند.

دانشگاه حضرت معصومه(س) در سال ۸۶ ویژه دانشجویان دختر در قم تاسیس شد.

این دانشگاه دارای ۹ رشته کارشناسی در حوزه علوم انسانی و همچنین ۷ رشته در مقطع کارشناسی ارشد است ضمن اینکه در آن  یک هزار و ۶۰۰ دانشجوی دخترمشغول تحصیل هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.