بهرام سرمست، روز سهشنبه درحاشیه آیین افتتاح طرحهای صنعت برق قم درگفت و گو با خبرنگاران، افزود: جذب سرمایهگذار جدید در شهرکهای صنعتی قم به منظور رونق تولید و افزایش اشتغالزایی در بخش صنعت استان نیازمند تامین برق و توسعه زیرساختهای انرژی این شهرکهای صنعتی است.
وی با اشاره به مطالبات استان قم از وزارت نیرو گفت: توسعه و ایجاد شهرک تولید انرژی خورشیدی، تسریع دراحداث پست ۴۰۰ کیلووات، تامین و توسعه زیرساخت های شبکه برق شهرک های صنعتی و همچنین ایجاد پست ۶۳ کیلووات در هسته مرکزی شهر قم از جمله مطالبات قم از وزارت نیرو است.
سرمست با اشاره به مذاکرات خود با همایون حائری معاون وزیر نیرو در حاشیه افتتاح طرحهای صنعت برق قم، افزود: مطالبات استان از وزارت نیرو در این دیدار مطرح و تمام این موارد مورد تایید و حمایت وزات نیرو قرار گرفت.
استاندار قم، با بیان اینکه زمینه رقابتی و زیرساختهای مناسبی در حوزه گاز، آب و زمین در شهرکهای صنعتی قم ایجاد شده است، ادامه داد: درحال حاضر برخی شهرکهای صنعتی از نظر زیرساخت برق مشکلاتی مواجه هستند ضمن اینکه با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته برای جذب سرمایه گذاران جدید به قم، توسعه این زیرساخت بسیار ضروری است.
وی با ابراز امیدواری از تحقق وعدههای وزارت نیرو برای توسعه زیرساخت های برق قم ادامه داد: توسعه زیرساخت ها برق شهرک های صنعتی به ویژه شهرک های صنعتی شکوهیه و الغدیر و محمودآباد قم حمایت و پشتیبانی وزارت نیرو ضروری است.
سرمست تاکید کرد: درصورت تحقق وعدههای مسئولان وزارت نیرو، مشکل برق شهرکهای صنعتی قم به صورت اساسی برطرف میشود.
پنج طرح صنعت برق قم با اعتبار ۲ هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال روز سه شنبه با حضور همایون حائری معاون امور برق و انرژی وزیر نیرو در قم افتتاح و کلنگ زنی شد.
۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از ۵۳ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت میکنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
بر اساس آمارهای منتشر شده، ۱۲ درصد برق قم را مشترکین بالای یک مگاوات مصرف میکنند ضمن اینکه ۳۰ مگاوات برای تأمین برق واحدهای صنعتی جدید در قم نیاز است.