احمد عطار نیا روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، ‌افزود: این آموزش‌های مهارتی در قالب هفت هزار و ۸۵ نفردوره در بخش‌های مختلف از جمله مراکز ثابت آموزشی، سیار شهری، ندامتگاه‌ها، جوار صنعت و دانشگاه و مناطق روستایی به علاقه‌مندان آموزش داده‌شده است.

وی اضافه کرد:‌ در این مدت یک هزار و ۱۸۰ نفر دوره معادل ۱۰۶ هزار و ۸۱۴ نفرساعت آموزش در بنگاه‌های اقتصادی قم ارائه که ۲۶۹ نفر دوره آموزش به زنان و ۹۱۱ نفر دوره آموزش به مردان ارائه شد.

به گفته وی، در همین مدت ۶۸۸ نفردوره آموزش به مردان در پادگان‌ها، ۲۲۱ نفر دوره آموزش به زنان و مردان در دانشگاه‌ها، ۸۹۵ نفردوره آموزش به زنان و مردان در ندامتگاه‌ها، ۱۶۱ نفردوره آموزش به اقشار آسیب‌پذیر و معتادان بهبودیافته و ۱۵۵ نفر دوره آموزش به زنان و مردان در سکونتگاه‌های غیررسمی و حاشیه شهرها ارائه‌ شده است.

عطارنیا افزود: آموزش‌ها در بخش دولتی در پنج خوشه خدمات، صنعت، فرهنگ، هنر و کشاورزی و در قالب ۳۵۴ حرفه ارائه می‌شود.

وی بیان کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای قم متولی آموزش‌های مهارتی با هدف اشتغال جدید و تقویت و به‌روزرسانی اشتغال موجود در سطح استان می‌باشد.

وی افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی در آموزشگاه‌های دولتی برای متقاضیان رایگان است و بیشتر آموزش‌های سخت و هزینه‌بر ازجمله جوشکاری، برق خودرو و برق ساختمان در این آموزشگاه‌ها ارائه می‌شود.

این اداره کل با هفت مرکز دولتی، یک مرکز سنجش و ارزیابی مهارت، ۵۴ کارگاه ثابت، ۱۳ کارگاه جوار شهری، ۱۱ کارگاه جوار روستایی، ۲۶ کارگاه صنایع ضمن کار، پنج مرکز ارتقاء شایستگی دانشجویان، ۲ مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی، هشت مرکز جوار کارگاهی، ۱۰ کارگاه جوار پادگان‌ها و ۶ کارگاه جوار زندان‌ها آموزش‌های مهارتی را در بخش دولتی ارائه می‌دهد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.