حجت الاسلام و المسلمین عبدالمجید یزدی روز سه شنبه در کنفرانس تخصصی حقوق کودک در سالن جلسات استانداری قم  افزود:‌ آن چیزی که در منطق اسلام در رابطه با جرایم کودکان از اهمیت بیشتری برخوردار است، توجه به مبحث پیشگیری و ارائه آموزش های لازم در سنین کودکی می‌باشد.
وی با اشاره به حساسیت جرایم مربوط به کودکان بیان کرد: دردستگاه قضایی و سایر دستگاه‌ها از جمله انتظامی باید  نسبت به جرایم کودکان توجه ویژه ای شده و از قضات و مشاوران متخصص استفاده شود.
وی اضافه کرد:‌ استفاده از مجازات جایگزین حبس به صورت جدی در سطح استان در رابطه با جرایم کودکان دنبال خواهد شد.
یزدی گفت:‌ انسان اشرف مخلوقات جهان است و از همین رو نیز کرامت ذاتی دارد و باید مورد تکریم و احترام قرار بگیرد.
وی ابعاد تربیتی کودک را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: کودکان برای تربیت پذیری درست باید در دو عرصه مادی و معنوی مورد توجه لازم انجام بگیرد.
یزدی ابراز کرد: توجه به شخصیت و آموزش کودک در پرورش معنوی کودکان اثر گذار است، جسم و جان کودک باید به صورت متوازن و هماهنگ رشد پیدا کند.
وی گفت:‌ در سیره و سنت رسول گرامی اسلام و ائمه اطهار(ع) نسبت به شخصیت دهی به کودکان و تکریم آنها توصیه های موکدی شده است.
وی اهمیت تکریم شخصیت کودکان را مورد توجه قرار داد و یاد آور شد: اگر به کودکان شخصیت داده شود، کرامت ذاتی آنها تقویت می‌شود.
معاون فرهنگی دادگستری قم تصریح کرد: کم توجهی به فرزندان از سوی والدین و رها شدن آنان در دامن کشنده فضای مجازی و محیط‌های ناسالم از معضلات امروز جامعه است.
وی عنوان کرد: آموزش مباحث دینی و اخلاقی در قالب قصه گویی و سایر بازی های کودکانه امروز در سطح جامعه کم رنگ تر شده است.
یزدی از محبت به عنوان یکی از نیازهای اساسی کودک نام برد و گفت:‌ کودکان نیازمند محبت و عاطفه بوده و نمی توان از کنار این نیاز ذاتی کودک به سادگی عبور کرد.
وی خاطرنشان کرد: ظلم به کودک و کودک آزاری در قالب های مختلف، از اموری بوده که طبق تعالیم اسلامی با عقوبت و عذاب شدید الهی در دنیا و آخرت همراه خواهد بود.

۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.