حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدرضا قاسمی نیا روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا،‌ بیان کرد: در مدرسه صالح،‌ دغدغه تعلیم و تربیت اصیل اسلامی محقق می‌شود و نسل آینده جوانان این کشور باارزش‌های دینی پرورش‌ می‌یابند.

وی افزود: برای داشتن مدرسه صالح باید خانواده‌ها در کنار آموزش‌وپرورش حاضر باشند و در همه مراحل تعلیم و تربیت فرزند خود نقش ایفا کنند.

وی ادامه داد: همکاری نهاد خانواده با مدرسه موجب شکل‌گیری جامعه‌ای هدایت یافته می‌شود که همه اقشار آن برای رسیدن به سعادت جمعی تلاش ‌خواهند کرد.

قاسمی نیا گفت:‌ در مدرسه صالح، کادرآموزشی،‌ اولیا دانش آموزان را از خود می‌دانند و برای تعالی بخشی به برنامه‌ها از نظرات ایشان استفاده می‌کنند،‌ همچنین اولیا دانش آموزان همه توان خود را برای کمک به کادر آموزشی و ارتقا جایگاه مدرسه به کار می‌گیرند.

وی بیان کرد: در مدرسه صالح،‌ توجه به قرائت و مفاهیم قرآن کریم و همچنین اقامه نمازجماعت با حضور پرشور دانش آموزان در اولویت برنامه‌های فرهنگی قراردارد و از ظرفیت خیران برای گسترش این فریضه الهی به نحو احسن استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: برای کمک به تأمین نیازهای مادی و معنوی مدرسه صالح‌،‌ نیاز است تا گروهی به‌عنوان خیران مدرسه یار درصحنه حاضر باشند و از کادر آموزشی و پرورشی حمایت کنند.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش‌وپرورش قم گفت: شماری از والدین دانش آموزان از روحانیون حوزه‌های علمیه هستند که می‌توان از این ظرفیت برای تقویت ارزش‌های اسلامی و نهادینه ساختن معارف دینی در مدرسه استفاده کرد.

وی بیان کرد: در مدرسه صالح باید ارزش‌های اصلی اسلامی ایرانی همچون احترام به والدین و بزرگ‌ترها و ایثار و گذشت در میان دانش آموزان تقویت شود.

وی بااشاره به این که در مدرسه صالح به همه امور آموزشی و پرورشی در کنار هم توجه می‌شود، ادامه داد:‌ اگر به دنبال رشد و توسعه دانش آموزان هستیم باید در کنار تقویت جنبه های علمی و تحصیلی،‌ روحیه کار جهادی و بسیجی و انجام فعالیت‌های داوطلبانه را میان ایشان نهادینه کنیم.

۷۴۰۵/ ۶۱۳۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.