سهراب امدادی‌فر روز سه‌شنبه در بیست و یکمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم در سالن جلسات استانداری افزود:‌ در اخذ مالیات از واحدهای تولیدی و صنعتی میزان اشتغال، تولید، صادرات و تراکنش های مالی مورد توجه قرار می‌گیرد.
وی بیان کرد: در فرایند وصول مالیات هیچ تولیدکننده ای دچار آسیب نمی‌شود و اگر در موردی فردی دچار لطمه شده نشان از عدم تولید و اشتغال واقعی در آنها بوده است.
وی گفت: برای جلوگیری از آسیب و لطمه به تولید، بیشترین تخفیف به واحدهای تولیدی داده خواهد شد.
امدادی فر عنوان کرد: در کنار کمک و همکاری به واحدهای تولیدی با واحدهای متخلف و فرارهای مالیاتی نیز به شدت برخورد می‌شود.
مدیرکل امور مالیاتی قم اظهار داشت: بیش از ۷۰ پرونده در رابطه با فرار مالیاتی در مراجع قضایی استان در دست پیگیری است.
امدادی فر تاکید کرد: این پرونده ها در رابطه با واحدهای تولیدی نبوده و مربوط به افرادی است که به هیچ یک از موازین قانونی پایبند نبودند.
وی گفت: برای رونق و فرهنگسازی، فرهنگ مالیاتی تعاملات لازم بین دستگاه های متولی صورت گرفته است.
مدیرکل امور مالیاتی قم همچنین گفت: مودیان مالیاتی تا پایان مهرماه سالجاری در صورت بازپرداخت مالیات، تمام جرایم مالیاتی با بخشودگی همراه می شود و از این نظر مهرماه امسال یک فرصت طلایی در رابطه با تسویه بدهیهای مالیاتی است.
وی خاطرنشان کرد: هدف از اجرای طرح بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیاتی ‌حمایت از تولید، ‌کالای ایرانی، فعالان اقتصادی، رضایتمندی مودیان و تکریم ارباب‌رجوع است.
امدادی‌فر گفت:  سال ۹۹ میزان بخشودگی جرایم مالیاتی بخش‌های تولیدی ۷۰ درصد و بخش‌های غیرتولیدی ۵۰ درصد خواهد شد.
وی همچنین گفت: شرکت های تولیدی که بار اصلی تولید خود را در یک استان خاص انجام اما دفتر مرکزی انها در شهر دیگر است، باید حساب های مالیاتی خود در استان محل تولید و فعالیت اقتصادی انجام دهند.

۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.