آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی عصر یکشنبه در آئین افتتاح سال تحصیلی تربیت مربی مذاهب اسلامی در قم بیان کرد: حوزه های علمیه به همان اندازه که به دنبال عرضه فقه اهل بیت(ع) بوده به همان اندازه به دنبال عرضه و تبلیغ معارف اهل بیت(ع) است که نشان از اهمیت دو سویه علم کلام و فقه دارد.
وی گفت: تربیت متکلمان فاضل و پاسخگویی به تمام شبهات کلامی انتظار به جایی بوده که حوزه های علمیه باید دراین مسیر تلاش کند.
وی اضافه کرد: فعالیتهای علمی که در ۴۰ سال گذشته در مسائل محدثه و روز انجام پذیرفته در تاریخ حوزه های علمیه بیسابقه بوده اما همچنان باید بر عمق مباحث فقهی و اصولی افزوده شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به اهمیت علم اصول فقه خاطرنشان کرد: تا زمانی طلاب در مباحث اصولی از قدرت لازم برخوردار نباشند در مباحث کلامی نمیتوانند به مرحله کمال واقعی نائل شوند.
آیت الله فاضل لنکرانی ابراز کرد: در مسائل عمیق اجتهادی امروز خبری از قدرت و اتقان گذشته نیست اما همچنان پویایی در مساله فقه در جریان است.
وی گفت:‌برخی از افراد به دلیل کینه‌هایی که نسبت به روحانیت دارند خروجی و ثمرات 40 ساله حوزه علمیه را زیر سئوال می‌برند.
وی افزود: مطرح کردن چنین سئوالاتی هیچ ریشه و اساسی جز مخالفت و زدن ریشه حوزه علمیه ندارد.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع): تصریح کرد: اقدامات و کارنامه ۱۵ ساله مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) درتاثیرگذاری تبلیغی و پاسخگویی به شبهات دینی و تدوین کتب و مقالات کاملا قابل عرضه و قابل توجه است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: مساله گروهکهای تکفیری جدید از مشکلات اساسی عالم بشریت است که در سراسر دنیا در حال تکثیر می‌باشد.
وی عنوان کرد: به همت اساتید مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) مجموعه کامل و جامعی در رد سلفی گری تدوین شده که در نوع خود کاملا بی نظیر است.
وی اظهار داشت: همچنین کتب متقنی نیز در رد شبهات مربوط به مذهب شیعه توسط اساتید و فرهیختگان مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) به بوته چاپ رسیده است.
آیت الله فاضل لنکرانی در ادامه تصریح کرد: خداوند متعال عهدی نسبت به اهل علم و عهدی نسبت به انسانهای  جاهل دارد، عهد خداوند در رابطه با افراد جاهل، علم اندوزی و کسب معرفت است.
وی اضافه کرد: درکنار این خداوند متعال از علما نیز عهدی گرفته که نسبت به مساله علم آموزی اشتغال و دغدغه داشته باشند.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) گفت:‌ فعالیت مراکز علمی و حوزوی در یک مرتبه برای عمل به عهدی بوده که خداوند با اهل علم برای علم آموزی و ایجاد معرفت در بین افراد جاهل بسته شده، احداث شده است.
آیت الله فاضل لنکرانی ابراز کرد: تعلیم در بین اهل علم و دانش یک وظیفه و رسالت وجوبی است که باید به آن اشتغال داشته باشند.
وی ادامه داد: درروزگار امروزی اهل فساد و نفاق با فعالیتهای گسترده تبلیغی خود در صدد خروج بشریت از دامنه عبودیت و مسیر مستقیم بوده و در این رابطه نیز همت و تلاش بسیار فراوانی دارند.
وی تاکید کرد: درشرایطی که هر روز بر حجم تبلیغات سوء دشمنان افزوده می‌شود هیچ طلبه ای حق ندارد در مسیر تبلیغ و علم آموزی حتی یک روز نیز بیکار بماند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: احداث مراکز تخصصی در مسائل کلامی، اعتقادی، مذاهب و فرق از برکات و افتخارات انقلاب اسلامی و حوزه های علمیه بوده است.
وی گفت: فعالیت اساتید و فضلای غیر ایرانی و اتباع درمرکز فقهی ائمه اطهار(ع) از دیگر مزیتها و ویژگیهای اصلی این مرکز تخصصی است.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در بخش پایانی سخنان خود گفت: به بهانه حقوق بشر جهانی نمیتوان از کنار برخی از مسلمات و اعتقادی قطعی اسلام مانند حکم قصاص گذشت.

۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.