سید حسین اخوان علوی عصر سه شنبه در جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان قم افزود: درحال حاضر ۴۴ پارک علم و فناوری و ۲۰۰ مرکز رشد در کشور وجود داشته و ۴ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور مجوز گرفته اند.
وی با اشاره به تأسیس پارک علم و فناوری قم در سال ۹۱، از روند صعودی ثبت شرکت های دانش بنیان درسالهای گذشته خبر داد و گفت: پارک علم و فناوری استان به لحاظ ثبت و تعداد شرکت های دانش بنیان در کشور رتبه دهم را دارد.
رئیس پارک علم و فناوری قم با اشاره به سهم و نقش بسزای شرکت های دانش بنیان در اقتصاد استان، بر ضرورت حمایت و توانمندسازی فعالان این حوزه تأکید کرد و گفت: ایجاد شبکه حمایتی و مشارکت مؤثر همه نهادهای ذیربط برای حمایت از شرکت های فناور و دانش بنیان بسیار لازم است.
وی با بیان اینکه دستگاههای اجرایی استان باید برای خرید خدمات و محصولات، شرکت های دانش بنیان و فناور قمی را در اولویت قرار دهند، خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ وقف در حوزه نوآوری، فناوری و کارآفرینی و برقراری ارتباط مؤثر میان دانشگاه، صنعت و جامعه در توسعه نوآوری و فناوری درقم بسیار مؤثر است.
اخوان علوی ارکان زیست بوم نوآوری را شامل صنعت، دانشگاهها، سمن ها، دولت و نهادهای مالی و سرمایه گذاری دانست و گفت: پارک های علم و فناوری و مراکز رشد در راستای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی شرکت های دانش بنیان و فناور راه اندازی شده اند.
وی با اشاره به خدمات قابل ارائه و مزایای استقرار شرکت ها در پارک های علم و فناوری و مراکز رشد، تصریح کرد: در راستای توسعه کمی و کیفی این شرکت ها، خدمات مشاوره ای در حوزه های گوناگون فنی، حقوقی و بازاریابی به آنها ارائه شده، شرکت های مستعد در حال شناسایی بوده و طرح همیار دانش بنیان راه اندازی شده است.
جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان قم با حضور بهرام سرمست استاندار قم، معاونین استاندار و جمعی از مدیران و کارشناسان دستگاههای اجرایی ذیربط، مراکز آموزش عالی و نمایندگان نخبگان استان در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری قم برگزار شد.
۸۱۴۶/ ۶۱۳۳/