مهدی تاجیک روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: امروز مردم علاوه بر مسائل اقتصادی، دغدغههای زیادی در امور فرهنگی و اجتماعی دارند که هیچ قشری همچون خبرنگاران نمیتواند آن را بیان و پیگیری کند.
وی افزود: موضوعهایی همچون ضرورت پاسداشت عفاف و حجاب در جامعه ازجمله مهمترین دغدغههای فرهنگی امروز مردم است که باید توسط خبرنگاران پیگیری و در گفتوگو با کارشناسان برجسته و مسئولان متولی، راهکارهای لازم برای حفظ این ارزش الهی ارائه شود.
وی با اشاره به اینکه خبرنگاران میتوانند با تهیه گزارشهای خبری، دغدغههای مردم را برای مسئولان برجسته کنند، ادامه داد: مساله حفظ محیطزیست و توجه به منابع طبیعی ازجمله موضوعهای مهم دیگری است که باید توسط خبرنگاران در جامعه تبیین شود.
مسئول بسیج رسانه قم گفت با اشاره به قدرت تأثیرگذاری بالای اصحاب رسانه در جامعه، گفت: اگر تعداد قابلتوجهی از خبرنگاران و رسانههای خبری به موضوعهای فرهنگی و اجتماعی که مردم نسبت به آن دغدغه دارند، توجه کنند، میتوان به رفع آنان در زمان کوتاهتر امیدوار شد.
وی افزود: اصحاب رسانه بهترین ناظر برای بررسی عملکرد مسئولان بهخصوص در بخشهای فرهنگی و اجتماعی کشور هستند و باید از این ظرفیت برای بیان دغدغههای مردم به شکل مؤثرتری بهره برد.
وی در ادامه با اشاره به توانمندیهای بالای خبرنگاران فعال در قم برای پرداختن به مسائل روز جامعه، ادامه داد: اصحاب رسانه استان قم باید در پرداختن به مسائل فرهنگی و اجتماعی، الگوی سایر خبرنگاران کشور باشند.
تاجیک گفت: قم خاستگاه انقلاب اسلامی است و بر همین اساس فضای اطلاعرسانی آن باید تقویتکننده ارزشهای نظام در عرصههای فرهنگی و اجتماعی باشد که در این زمینه اصحاب رسانه رسالت مهمی بر عهدهدارند.
۳ درصد رسانههای دارای مجوز کشور متعلق به استان قم است. از ۴۲ خبرگزاری کشور، بیش از ۱۵ خبرگزاری در قم دارای نمایندگی است، ضمن اینکه از ۱۷۲ روزنامه دارای مجوز برای توزیع سراسر، حدود ۱۰ روزنامه سراسر در قم دارای دفتر نمایندگی هست.
۷۴۰۵/ ۶۱۳۳/