علی اصغر دادخواه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این میزان مطالبه معوق از ۱۴ هزار و ۱۹۲ واحد تولیدی و صنوف در سطح استان می باشد.
وی اضافه کرد: واحدهای تولیدی از جمله ایران ترمه، تهران پتو و چینی حمید بیشترین بدهی را دارند، به طوری که ۳۰۰ میلیارد ریال از معوقات مربوط به کارخانه های ایران ترمه و تهران پتو می باشد.
وی ادامه داد: در صورت تایید کمیسیون تسهیل و رفع موانع تولید و کارگری استانداری مبنی بر بحرانی بودن وضعیت این واحدهای بدهکار، سازمان بیمه تامین اجتماعی نسبت به پرداخت بیمه جاری واحدها کمک می کند تا کارگران شاغل در این واحدها از خدمات روز بیمه ای محروم نشوند.
دادخواه تاکید کرد: تاکنون کارگاه هیچ کارفرمایی به دلیل بدهی بیمه تعطیل نشده است و امکان تقسیط بدهی بیمه کارفرمایان تا ۳۶ ماه قسط بندی می شود و در صورت تایید کمیسیون تسهیل و رفع موانع تولید استانداری، تا ۴۵ قسط نیز تقسیط می شود.
وی گفت: کارفرمایان خوش حسابی که بدهکار هستند، در صورتی که تاییدیه کمیسیون تسهیل و رفع موانع تولید استانداری را کسب نمایند و تا ۱۳ شهریورماه سال جاری نسبت به پرداخت بدهی به شعبه های این سازمان اقدام نمایند، جریمه یک سال تاخیر در پرداخت حق بیمه آنها بخشیده می شود.
به گفته وی، سال گذشته ۴۰ هزار و ۵۰۰ بازرسی توسط کارشناسان تامین اجتماعی از کارگاه های فعال بازرسی به عمل آمده است.
به گفته مدیرکل بیمه تامین اجتماعی قم، این سازمان در بخش بیمه و مستمری به هیچ سازمانی بدهی ندارد، ولی در بخش درمان به مراکز دولتی از جمله بیمارستان های شهید بهشتی و علی بن ابیطالب (ع) بدهکار است.
۷۶۸ هزار و ۲۰۲ تَن معادل ۵۹ درصد جمعیت استان قم تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند که از این تعداد، ۲۳۲ هزار و ۷۲۶ تَن بیمه شده اصلی از جمله ۴۰ هزار بیمه طلاب و روحانیون، ۱۵ هزار کارگران ساختمانی و ۶ هزار بیمه قالیبافان هستند.
در استان قم ۳۸ هزار و ۹۲۰ تَن مستمری دریافت می کنند که با افراد تحت تکفل این جمعیت ۸۸ هزار و ۵۱۲ تَن معادل هفت درصد جمعیت قم می باشد.
بیمه تامین اجتماعی قم دارای چهار شعبه مادر، ۲ شعبه اقماری و پنج کارگزاری است.
/۲۰۸۵/ ۶۱۳۳/