مدیر صندوق کارآفرینی امید قم در حاشیه این آیین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا و صدا و سیما، اظهار داشت: این طرح ها شامل یک کارگاه خیاطی و همچنین واحد تولید محصول های گلخانه ای به مساحت پنج هزار هکتار در روستای مبارک آباد بخش مرکزی و یک واحد تولید مصنوعات چوبی و دکوراسیون در شهر قنوات این بخش است.
غلامرضا ترک بیان داشت: صندوق کار آفرینی امید به کارگاه خیاطی ۷۰۰ میلیون ریال و همچنین به گلخانه و واحد مصنوعات چوبی نیز به ترتیب چهار میلیارد ریال و دو میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده است.
وی گفت: امروز یک معدن سنگ لاشه و فرآوری سنگ نیز در روستای علی آباد نیزار بخش سلفچگان به بهره برداری می رسد که تسهیلات پرداخت شده به این طرح از طرف صندوق کارآفرینی سه میلیارد ریال می باشد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید قم نرخ سود این تسهیلات را ۶ درصد عنوان کرد و یادآور شد: متقاضیان استفاده از تسهیلات این صندوق و همچنین سایر موسسه های پولی اعتباری از قبیل پست بانک، بانک توسعه تعاون و بانک کشاورزی باید در سامانه کارا ثبت نام کنند تا پس از اهلیت سنجی آنها توسط کمیته فنی مربوطه متشکل از استانداری و چند دستگاه اجرایی دیگر تسهیلات به آنها واگذار شود.
ترک حمایت از کسب و کارهای خرد و کوچک را اولویت نخست این صندوق دانست و بیان کرد: اشتغال برای روستاییان و کارآفرینی در محیط های روستایی اصلی ترین شرط پرداخت این تسهیلات به متقاضیان به شمار می آید.
قم دارای یک شهرستان به همین نام و پنج بخش کهک، جعفریه، سلفچگان، خلجستان و مرکزی است؛ جمعیت ساکن در مناطق روستایی قم، کمتر از پنج درصد جمعیت کل استان است. 
طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، قم دارای ۱۲۷ روستا با جمعیت بالای ۲۰ خانوار است؛ جمعیت ساکن مناطق روستایی این استان بیش از ۵۵ هزار و ۸۶۵ تن است که در قالب ۱۷ هزار و ۳۸۵ خانوار زندگی می کنند. 
۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.