سید مرتضی طبا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: گروه های مردم نهاد و تعاونی ها به ویژه بانوان می توانند با حمایت دولت، کارگاه های بزرگ طراحی و دوخت لباس اسلامی راه اندازی نمایند.

وی با اشاره به ظرفیت قم در راه اندازی کارگاه های مدل و لباس، اضافه کرد: در استان قم بانوان هنرمند زیادی علاقه مند به طراحی، دوخت و عرضه لباس های فاخر و اسلامی هستند و این کارگاه ها علاوه بر اشتغال زایی، می تواند درآمدزایی مناسبی برای استان به همراه داشته باشد.

وی با بیان اینکه راه اندازی کارگاه های مد و لباس اسلامی کارکرد مناسبی از نظر فرهنگی دارد، ادامه داد: از سوی دیگر توسعه این کارگاه ها زمینه صادرات لباس با طراحی ایرانی و اسلامی را به سایر استان ها مهیا می نماید.

طبا در ادامه گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است روی مدل های جوان پسند، به روز و مناسب اسلامی کار کند تا نسل جوان استقبال بیشتری از این مساله  داشته باشند.

وی افزود: برای پیاده سازی هر چه بهتر مدل های اسلامی و ایرانی لباس باید کارگروه مد و لباس در استان قم فعال تر شود.

وی اضافه کرد: این کارگروه که در سطح ملی زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کار می کند، در استان قم نیز باید سیاستگذاری، پشتیبانی، نظارت و حمایت از طرح های عفاف و حجاب را عهده دار باشد.

عضوی شورای فرهنگ عمومی قم ادامه داد: با توجه به این که دولت به تنهایی نمی تواند طرح های عفاف و حجاب را محقق نماید، کارگروه مد و لباس باید در حوزه های سیاستگذاری، هماهنگی، نظارت و پشتیبانی فعالیت و مسائل اجرایی را به بخش خصوصی واگذار نماید.

/۲۰۸۵/ ۶۱۳۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.