یکی از اساتید حوزه و دانشگاه گفت: نظام سرمایه‌داری به دنبال این است که به بهانه شغل مرد و زن را به خیابان بکشاند و در این صورت است که آرامش و تربیت در خانواده محقق نمی‌شود‌ و بنیان خانواده از بین می‌رود.
به گزارش ایسنا منطقه قم و به نقل از جامعه ایمانی مشعر، حجت‌الاسلام حسین سوزنچی ظهر امروز در دومین روز یازدهمین همایش هیأت‌های محوری و برگزیده کشور که در سالن همایش‌های مجتمع یاوران مهدی(عج) برگزار شد، با اشاره به جدال تمدنی غرب با اسلام به ویژه در حوزه خانواده اظهار کرد: نظام سرمایه‌داری به دنبال این است که لذت مهم‌ترین آرمان همه افراد باشند که اگر خوشی محور زندگی باشد خانواده نابود می‌شود خانواده بر اساس مسئولیت پذیری تعریف شده و نقطه مقابل آن لذت است.

وی با بیان اینکه هدف اسلام این است که مرد را از خیابان به خانه بکشاند، اضافه کرد: خانواده باید برای مردها موضوعیت داشته باشد تا بنیان خانواده حفظ شود، مرد موظف است شاغل باشد و تامین درآمد کند و اگر متوجه شود که این کار کردن فقط برای خانواده است، به عنصرهای خانواده از جمله فرزند توجه بیشتری می‌کند و به دنبال تربیت او خواهد بود.
این کارشناس آسیب‌های اجتماعی خاطرنشان کرد: نظام سرمایه‌داری به دنبال این است که به بهانه شغل مرد و زن را به خیابان بکشاند و در این صورت است که آرامش و تربیت در خانواده محقق نمی‌شود‌ و بنیان خانواده از بین می‌رود، هر چند شغل مقدس است اما این شغل بر اساس تعالیم اسلام به دنبال هویت بخشیدن به انسان و رشد اوست.
وی یادآور شد: در دوره مدرن به دلایل مختلف از جمله انقلاب صنعتی دیگر کسی قرار نیست با شغل و کار رشد کند چرا که در قبل از آن دوره افراد با صنایع دستی، دستاوردهای خود را به نمایش می‌گذاشتند اما در دوره مدرن با تقسیم میان کارها، دیگر دستاورد مشخصی برای یک نفر وجود ندارد و افراد برای رسیدن به درآمد به دنبال شغل هستند.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: در دوره سنتی یک زن با هنر خود به کسب درآمد می‌پرداخت و خود را نشان می‌داد اما امروزه زنان سرپرست خانوار در شمار آمار بیکاری شمرده می‌شود.
وی با بیان اینکه اکنون در غرب موج علیه فمینیسم شکل گرفته است، مطرح کرد: در موج سوم فمینیسم که موج خانواده‌گراست برخی از اندیشمندان غربی هم متوجه شدند که با طرح برخی از مباحث برای برابر نشان دادن زن و مرد در حقیقت به حقوق زن ظلم کرده‌اند.
سوزنچی با تاکید بر اینکه ثمره حضور جدی زن در خیابان این است که زن به یک کارگر و کالا تبدیل می‌شود، عنوان کرد: در نظام سرمایه‌داری زنان با فروختن خود به یک سرمایه‌دار جنسی تبدیل می‌شود که در این صورت فضای شهوت در جامعه گسترش می‌یابد و ارزش‌ها و آرمان‌ها از بین می‌رود و سرمایه‌داران اصلی به هدف خود که لذت‌گرایی و به قدرت رسیدن است می‌رسند.
وی از آرامش و تربیت به‌عنوان مهم‌ترین اهداف خانواده در نظام اسلام نام برد و افزود: در نظام سرمایه‌داری آرامش به لذت تبدیل می‌شود و افراد در این نظام به دنبال لذت هستند اما چون به آن نمی‌رسند افسرده می‌شوند، تربیت نیز به حکومت سپرده می‌شود درحالی‌که حکومت فقط بخشی از آموزش فرزند را بر عهده دارد.
این کارشناس دینی خانواده را یکی از مهم‌ترین ارکان رشد در اسلام دانست و گفت: هدف نهایی ما عبودیت است نه عدالت، این عدالت نیز یکی از آرمان‌های اسلام است اما عدالت غیر توحیدی شدنی نیست چراکه عدالت باید در سایه عبودیت محقق شود.
وی از ولایت به‌عنوان آرمان نهایی جامعه مهدوی نام برد و ادامه داد: اگر ولایت مستقر شود عدالت کف مطالبات است نه سقف آن، اینقدر به ما ظلم شده است که زمانی که عدالت مطرح می‌شود از دیگر عناصر غافل می‌شویم.
دانشیار دانشگاه باقرالعلوم(ع) با تاکید بر اینکه ولایت در خانواده به اوج می‌رسد، تصریح کرد: اگر در خانواده شاهد تحقق آرمان‌ها باشیم به دنبال آن جامعه نیز به سمت آرمان‌ها حرکت می‌کند.

انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.