مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه این دانشگاه متعلق به شیعه، نظام و اسلام است، عنوان کرد: همه کسانی که دوست دارند آموزه‌های علمی در حوزه ادیان و مذاهب به خصوص شیعه را کسب کنند، می‌توانند آزادانه وارد این دانشگاه شده، گفت‌وگو کنند و حقایق را ببینند. 
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه قم، حجت الاسلام والمسلمین جعفر فخر آذر مدیر فرهنگی و مدیر روابط عمومی و بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب به همراه حجت‌الاسلام والمسلمین یوسف غضبانی، رئیس دانشکده مجازی این دانشگاه یک شنبه 16 تیرماه در بازدید از تحریریه ایسنای منطقه قم بازدید کردند. 
حجت الاسلام والمسلمین فخر آذر ضمن تقدیر از فعالیت های خبرگزاری ایسنا عنوان کرد: خبرنگاران چشم بینای جامعه هستند؛ چرا که هم به مردم و هم به مسئولین خدمت می کنند؛ لذا مسئولین باید قدر خبرنگاران را دانسته، آنها را به عنوان رقیب نبینند و خبرنگاران را یار و یاور خود بدانند که قرار است مشکلات جامعه را به آنها نشان دهند تا در راستای رفع آنها قدم بردارند. 
وی با بیان اینکه خبرنگاران و اصحاب رسانه باید هم خوبی ها، هم بدی ها و کاستی ها را منعکس کنند افزود: در این صورت است که جامعه تبدیل به یک جامعه پویا می شود.
فخر آذر با تأکید بر زمینه های تعامل ایسنا و دانشگاه ادیان و مذاهب عنوان کرد: برخی نهادها و دانشگاه‌ها ممکن است مواجهه مناسبی با مقوله خبر و خبرنگار نداشته باشند، لکن ما معتقدیم که خبرنگاران و اصحاب رسانه باید هم نقاط قوت و هم کاستی‌ها را مورد توجه قرار دهند تا جامعه پویایی لازم را پیدا کند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب عنوان کرد: این دانشگاه متعلق به شیعه، نظام و اسلام است؛ همه کسانی که دوست دارند آموزه‌های علمی در حوزه ادیان و مذاهب به خصوص شیعه را کسب کنند، می‌توانند آزادانه وارد این دانشگاه شده، گفت‌وگو کنند و حقایق را ببینند. 
مدیر دفتر تقریب دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: از جمله کارهای بی نظیر دانشگاه میتوان اشاره داشت به مباحث مهدویت با رویکرد تقریبی؛ گرچه ممکن است برخی این رویکرد دانشگاه را برنتابند، اما ما خروجی‌های علمی برجسته‌ای تحویل داشته ایم که گنجینه ای از مطالب علمی در قالب پایان‌نامه و کتاب تولید شده است. وی بیان کرد: هیئت‌های مختلف از اقصی نقاط دنیا به دانشگاه می‌آیند و در جریان فعالیت‌های این دانشگاه قرار می‌گیرند؛ البته اساس کار ما این است که حقائق شیعه و نظام اسلامی به دنیا منتقل شود.
فخر آذر با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت شیعه‌شناسی برای استادانی از کشورهای مختلف تأکید کرد: این اساتید و نخبگان از کشورهای مختلف با هزینه خودشان به کشور می‌آیند و علاوه بر آشنایی با مذهب شیعه با فرهنگ ایرانی و شهرهای ایران هم آشنا می‌شوند و بسیاری از تفکرات اشتباهشان در مورد ایران اصلاح می‌شود.
برگزاری دوره‌های شیعه‌شناسی در دانشگاه ادیان و مذاهب در ادامه این جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین یوسف غضبانی، رئیس دانشکده مجازی دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به پیشینه تشکیل این دانشگاه از سال ۷۳ بیان کرد: از سال ۷۵ با جذب تعدادی طلبه، یکسری کارهای پژوهشی در حوزه ادیان و مذاهب شکل گرفت که مقدمه تشکیل دانشگاه در سال ۸۴ با دریافت مجوز شد و در چهار رشته فعالیت می‌کرد و امروز ۱۵ رشته در دوره دکتری، ۱۹ رشته در ارشد حضوری، ده رشته در ارشد غیرحضوری و دو رشته هم در کارشناسی داریم و در مجموع ۴۶ رشته دانشگاهی در این دانشگاه در حال تدریس است.
غضبانی با بیان اینکه دانشکده شیعه‌شناسی با دارا بودن برخی رشته‌ها مانند فرق و کلام شیعه و تاریخ تشیع، دانشکده مذاهب با رشته‌هایی چون مذاهب کلامی، مذاهب فقهی و فقه مقارن و ... همچنین دانشکده فلسفه با دارا بودن رشته‌های چون فلسفه دین، دانشکده ادیان با رشته‌هایی چون ادیان ابراهیمی و غیرابراهیمی، دانشکده عرفان با رشته‌هایی مانند تصوف در جهان، عرفان امام خمینی(ره)، دانشکده زنان با رشته‌هایی مانند زن و خانواده، جنسیت، زن در ادیان و دانشکده زبان، دانشکده‌های این دانشگاه را تشکیل می‌دهند.
غضبانی، دوره ایران‌شناسی برای غیرایرانی‌ها را از دیگر برنامه‌های این دانشگاه برشمرد و تصریح کرد: دانشکده‌ای مانند عرفان در این دانشگاه وجود دارد که بی‌نظیر است یا دانشکده زن و خانواده را داریم که در دانشگاه‌های دیگر وجود ندارد. دانشگاه موضوعات متفاوتی را مورد توجه قرار داده است.

انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.