مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، گفت: به دنبال برگزاری اولین جشنواره رسانه های دینی کشور در قم هستیم چرا که این استان ظرفیت میزبانی از این جشنواره ملی را دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از قم، سید موسی حسینی کاشانی، در نشست خبری دومین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری های استان قم، که در محل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برگزار شد، اظهار داشت: قطعا با برگزاری با کیفیت دومین جشنواره مطبوعات قم، شاهد ارتقای جایگاه رسانه ای این استان در کشور خواهیم بود.

وی با بیان این که برگزاری خوب جشنواره مطبوعات و خبرگزاری ها در قم، امکان میزبانی این استان از جشنواره های ملی را فراهم می کند، گفت: برگزاری جشنواره مطبوعات در استان به طور قطع منجر به رشد کمی و کیفی کار رسانه ای در قم می شود و درهمین این امر موجب افزایش انگیزه اهالی مطبوعات و رسانه ای استان و زمینه برای دیده شدن تولیدات خبری استان است.

حسینی کاشانی، ارتقای دانش رسانه ای اهالی مطبوعات، ایجاد رقابت مثبت، افزایش خلاقیت های خبری و افزایش ظرفیت های رسانه ای استان را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره دانست و گفت: نقاط ضعف و قوت جشنواره مطبوعات سال گذشته استخراج و با استفاده از نظرات کارشناسی به دنبال رفع این اشکالات در جشنواره امسال هستیم.

وی با بیان اینکه روند اجرایی دومین جشنواره مطبوعات قم با محوریت خانه مطبوعات استان از امروز آغاز شد، افزود: اختتامیه جشنواره مطبوعات استان در آبان ماه برگزار می شود ضمن اینکه ارسال آثار این جشنواره تا ابتدای مهرماه تعیین شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، ادامه داد: تقویم جشنواره به گونه ای تعریف شده است تا زمان بیشتری برای دریافت آثار خبرنگاران ایجاد شود ضمن اینکه اختتامیه جشنواره مطبوعات در قالب جشنی با حضور خبرنگاران استان برگزار می شود.

حسینی کاشانی، با بیان اینکه داوری این جشنواره توسط اساتید مطبوعات معاونت مطبوعات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام می شود گفت: ضرورت دارد تا همه متولیان برگزاری، رسانه ها و خبرنگاران دخیل در برگزاری این جشنواره خود را متعهد به رعایت قواعد این جشنواره بدانند.

وی، ادامه داد: اهالی رسانه پیشگام در مطالبه گری از مسئولان در پیشبرد اهداف استان هستند، رسانه موفق رسانه ای است که توان پیگیری مطالبات عمومی، موشکافی مشکلات، پیگیری و رفع این مشکلات را داشته باشد به همین دلیل، در جشنواره مطبوعات امسال، به این موضوعات توجه جدی تری صورت می گیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، مشارکت گسترده اهالی رسانه استان در این جشنواره را خواستار شد و ادامه داد: تولیدات رسانه ای در حوزه «رونق تولید» و همچنین «گام دوم انقلاب» از جمله مطالبات مهم رسانه ای است که در دومین دوره جشنواره مطبوعات استان به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه شورای سیاست گذاری دومین جشنواره مطبوعات استان قم، شامل مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت تبلیغات و مطبوعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس هیات مدیره خانه مطبوعات قم است، گفت: این شورا روند جشنواره را پیگیری می کند.

۳ درصد رسانه‌های دارای مجوز کشور متعلق به استان قم است. از ۴۲ خبرگزاری کشور، بیش از ۱۵ خبرگزاری در قم دارای نمایندگی است، ضمن اینکه از ۱۷۲ روزنامه دارای مجوز برای توزیع سراسری، حدود ۱۰ روزنامه سراسری در قم دارای دفتر نمایندگی می‌باشد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.