دراین مطلب آمده است: شناسایی ظرفیت های مادی و معنوی با رویکرد ایرانی اسلامی، با هدف ارتقای کیفی و محیطی محلات، مهمترین کارکرد نهاد توسعه محله به شمار می رود.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم با بیان آغاز طرح تاسیس و راه اندازی نهاد توسعه محله دروازه ری شهر قم در سال گذشته، از شهرداری به عنوان محور اقدامات اجرایی در این طرح یاد کرد و افزود: شهرداری قم به عنوان محور اقدامات اجرایی در سطح شهر و به عنوان اصلی ترین مرجع مدیریت شهری تعامل موثری با نهاد توسعه محله دروازه ری که هم اکنون در محله فعال هستند دارد تا در افق چشم انداز شهر مقدس قم شاهد محله ای سرزنده و سلامت در قالب حیات طیبه باشیم.
جانقربان شناخت و معرفی سرمایه ها و پتانسیل های مادی و معنوی که در محله وجود دارد را از وظایف نهاد توسعه محله عنوان کرد و گفت: این نهاد وظیفه اش بسیج نیروهای مردمی محله در وهله نخست و سپس نیروهای دولتی است تابا مشارکت ساکنین و به کارگیری ظرفیت های محله، دست در دست هم محله را به مکانی بهتر برای زندگی ساکنین تبدیل کنند.
وی افزود: نقش شهرداری در هماهنگی برنامه‌های اجرایی بازآفرینی و مدیریت شهری این نهاد،جلسات هم اندیشی با مشاورین این طرح به منظور تعامل هر چه بیشتر به صورت مستمر برگزار می شود.
تعیین و چهارچوب بندی وظایف ارگان های مختلف در مدیریت شهر،باز آفرینی واحیای آثارتاریخی و دارای ارزش معماری، بستر سازی و شناسایی ویژگی های اجتماعی ، هویتی و اقتصادی محله ، ایجاد و افزایش اعتماد اجتماعی، به‌کارگیری ظرفیت و مشارکت مردمی در مدیریت و تصمیم سازی محله، ایجاد اتقاق فکر از دیگر اهداف این طرح بیان شده است.
منبع: روزنامه پیام قم
7406/ 6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.