به گزارش ایرنا، محمود سیجانی عصر سه‌شنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری قم افزود: وضعیت پرداخت تسهیلات رونق تولید در استان مطلوب است.
وی با اشاره اقدام های استان در احیای واحدهای راکد صنعتی گفت: با رفع مشکلات حقوقی و مالی سال گذشته 21 واحد راکد صنعتی احیا شد و به مرحله تولید بازگشته است.
وی ادامه داد: بیش از 55 هزار و 300 تن در بخش صنعت قم مشغول فعالیت هستند.
وی تاکید کرد: بیش از 90 درصد از واحدهای صنعتی قم را صنایع کوچک با اشتغال زیر 100 تن تشکیل داده و فقط 94 واحد بزرگ صنعتی در استان با اشتغال بالای 100 تن فعالیت می‌کنند.
وی اظهار داشت: یک هزار و 200 واحد صنعتی قم در شهرک‌های صنعتی استقرار پیداکرده که 70 درصد از آن‌ها با ظرفیت کمتر از 50 درصد فعالیت می‌کنند.
2 هزار و 300 واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود 90 درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از 53 هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می‌کنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
سیجانی خاطرنشان کرد: سال گذشته 837 مصوبه در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع بررسی‌شده که ازاین‌بین 72 درصد به مرحله اجرا و 22 درصد نیز در دست اجرا است.
وی عنوان کرد: راه‌اندازی آزمایشی کلینیک صنعتی در شهرک صنعتی شکوهیه یکی از اقدام های مفید استان در سال گذشته بود.
وی ادامه داد: 2.7 درصد واحدهای صنعتی کشور در قم مستقر هستند، 2 هزار و 293 واحد صنعتی در قم فعال است که از این‌بین 430 واحد راکد بوده و 280 واحد قابلیت احیا دارند.

** رئیس اتحادیه صادرکنندگان قم نیز در این جلسه گفت: بالا بودن هزینه تمام شده تولید کالا مهم‌ترین مشکل و معضل تولید در استان قم است.
حسن آقاجانی همچنین افزود: بانک‌های استان در امر تامین نقدینگی مشکلات واحدهای تولیدی تعامل بسیار مناسبی را در 2 سال گذشته از خود نشان داده‌اند.

** همچنین ابوالفضل فراهانی رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان قم در این جلسه خاطرنشان کرد: مشکل اصلی واحدهای تولیدی قم کمبود مواد اولیه به‌ویژه در بخش پتروشیمی بوده که ارتباط چندانی با تحریم نداشته و کاملا تولید داخل است.

** سهراب امدادی فرد مدیرکل امور مالیاتی استان قم نیز در این جلسه، خاطرنشان کرد: بیش از 2 هزار پرونده مالیاتی در سال‌های گذشته کشف و سال 97 بیش از 100 میلیارد تومان مالیات وصول‌شده است.
وی اهمیت رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی را مورد توجه قرارداد و گفت: بخشش مالیاتی با مصوبه هیات ‌وزیران در سه سال گذشته به‌صورت مستمر در استان ادامه پیداکرده است.
7403 / 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.