مهدی رفیعی محمدی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، افزود: با توجه به فسادپذیری بالای گوشتی که از حالت انجماد خارج شده، شهروندان گوشت و مرغ منجمد را با برآورد میزان مصرف از حالت انجماد خارج نمایند و آن را همان روز و یا حتی المقدور 24 ساعت بعد مصرف نمایند.
وی اضافه کرد: برخی شهروندان برای قطعه بندی گوشت قرمز و مرغ منجمد، این محصولات را از حالت انجماد خارج می کنند و مجدد داخل فریزر می گذارند که این اقدام موجب از بین رفتن پروتیین گوشت می شود.
وی به شهروندان توصیه کرد: برای جدا کردن بخشی از گوشت منجمد، از چاقوهای اره ای استفاده نمایند تا گوشت حالت انجماد خود را از دست ندهد.
رفیعی گفت: کیفیت مرغ های منجمد موجود در بازار از نظر بهداشتی مورد تایید است و همه مرغ ها با عبور از تونل های انجماد در کشتارگاه در دمای منفی 18 درجه سانتیگراد منجمد شده است.
وی با تاکید بر این که مرغ منجمد شده باید به شکل انجماد به دست مصرف کننده برسد، بیان کرد: این محصول باید از فروشگاه های معتبری که مرغ را در فریزرها و دمای 18 درجه سانتیگراد زیر صفر نگهداری نموده اند، تهیه شود و از خرید آن از برخی بازارهای هفتگی که محصول منجمد را خارج از یخچال نگهداری می کنند، اجتناب شود.
وی افزود: شهروندان هنگام خرید گوشت منجمد به بسته بندی ویژه، مهر دامپزشکی و شرایط نگهداری آن توجه نمایند.
/2085/ 6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.