به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین عباس اسکندری عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این طرح در 6 بقاع شاخص شامل حرم حضرت موسی مبرقع(ع)، امامزاده خضر نبی(ع)، امامزاده جعفر زواریون(ع) در محور اراک - قم، امامزاده عبدالله(ع) در روستای قلعه چم، مسجد جمکران و حرم حضرت معصومه(س) به صورت ویژه و با برپایی خیمه های معرفت اجرایی خواهد شد.
به گفته وی، غرفه های کودک و نوجوان، عفاف و حجاب، شهید و شهادت، مشاوره فردی و خانوادگی، احکام، چندرسانه ای، ترویج فرهنگ وقف، قرآن، اقتصاد مقاومتی و معرفی اماکن زیارتی و فرهنگی قم از جمله بخش های مختلف طرح آرامش بهاری است.
وی اضافه کرد: در بقاع امامزاده هایی همچون حضرت موسی مبرقع(ع) که زائران خارجی به ویژه از کشورهای پاکستان، افغانستان و عراق حضور پیدا می کنند، اجرای طرح آرامش بهاری با رونق خاصی همراه خواهد بود.
اسکندری ادامه داد: علاوه بر مشارکت 80 تن از مبلغان، 400 خادم و عضو هیات امنای بقاع امامزاده ها نیز در راستای ارائه خدمات رفاهی و پاسخگویی به نیازهای زائران مستقر می شوند.
وی با بیان این که مردم را در همه فعالیت های اوقاف و امور خیریه مشارکت خواهیم داد، گفت: امسال طرح آرامش بهاری با مشارکت مردم دنبال می شود و این مساله نخستین قدم برای مردمی کردن فعالیت های اوقاف و امور خیریه است.
به گفته وی، طرح آرامش بهاری از 28 اسفندماه جاری آغاز می شود و تا 15 فروردین ماه 98 ادامه دارد که برای جذب کودکان، نوجوانان و جوانان در این طرح، جوایزی از محصولات ایرانی و اسلامی در نظر گرفته شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه قم بیان کرد: در این مدت تور قم گردی نیز با حضور راویان آموزش دیده و با هدف زیارت و آشنایی مردم قم و زائران سایر استان ها با امامزاده ها با مشارکت شهرداری اجرا خواهد شد.
وی به امکان اسکان زائران در بقاع امامزاده ها اشاره و بیان کرد: بقاع متبرک ظرفیت اسکان 45 تا 50 هزار زائر را دارد و در بقاع امامزاده هایی از جمله پنج امامزاده(ع)، امامزاده جعفر شهید(ع) و امامزاده جمال الدین(ع) نیز فضای اضطراری در نظر گرفته شده است تا در زمان بارندگی مورد استفاده قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: سالن ها و سوییت های بقاع متبرک مجهز به وسایل اولیه زندگی شده است تا زائران علاوه بر استفاده از شبستان امامزاده ها، در این فضاها نیز اسکان یابند.
اسکندری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اداره کل اوقاف و امور خیریه مسئول قبور اطراف بقاع متبرک است و پولی که از بات فروش قبر از مردم دریافت می کند را صرف ساماندهی فضاهای اطراف بقاع می نماید.
وی با بیان این که در فروش قبر نگاه درآمدزایی نداریم، اضافه کرد: میزان مبلغی که بابت قبر از مردم دریافت می شود، ارتباطی با گرانی و نرخ ارز ندارد، بلکه بر اساس تصمیم کمیته مربوطه در سازمان اوقاف و امور خیریه کشور است.
وی خاطرنشان کرد: یکسان سازی قبور واقع در بقاع امامزاده ها در گذشته انجام شده و از زمانی که مدیریت اوقاف قم را قبول کردم، این کار متوقف شد.
اسکندری تاکید کرد: با وجود متضرر شدن پیمانکار مربوطه، از این پس حتی یک سنگ قبر هم بدون اجازه و جلب رضایت خانواده ها تغییر نخواهد کرد.
وی تصریح کرد: کسانی که نسبت به این مساله معترض هستند از مجاری قانون اقدام کنند، اداره کل اوقاف و امور خیریه نیز وظیفه پاسخگویی دارد.
استان قم دارای 444 بقاع متبرک امامزادگان است.
/2085/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.