به گزارش ایرنا، هادی محمود نژاد روز شنبه در جمع خبرنگاران، افزود: در حال حاضر امکان اقامت برای 650 تَن از زائران در زائرسرای کوثر حرم مطهر در هر شبانه فراهم شده است.
وی اضافه کرد: در ایام نوروز 98، 20 هزار و 60 تَن روز خدمت خادمان به زائران کریمه اهل بیت(س) برنامه ریزی شده است و روزانه 45 تَن در شب و 135 تَن در روز به خدمت رسانی مشغول می شوند.
وی با بیان این که آستان مقدس حضرت معصومه(س) در سه حوزه خدمات به زائر، فرهنگی و فنی، مهندسی و عمرانی به زائران فعالیت می کند، گفت: در حوزه خدمات به زائر بخش های مختلف از جمله اداره انتظامات و ارشاد، اداره رواق خواهران و برادران، امانتداری اشیا، ایستگاه زائر و زائرسرای کوثر خدماتی شایسته به زائران ارائه خواهد نمود.
محمودنژاد، افتتاح شبستان حضرت زهرا(س) به مساحت یک هزار و 200 متر را در راستای خدمات فنی و مهندسی به زائران عنوان و اضافه کرد: ایجاد دسترسی از پارکینگ شرقی به صحن فاطمی، نصب پله برقی در مسیر دسترسی به حرم از پارکینگ شرقی، راه اندازی تهویه مطبوع در بالکن های شرقی و غربی، احداث آشپزخانه، طرح احداث اتوماسیون صنعتی تاسیسات برقی، هوشمندسازی تاسیسات برق و مکانیک و راه اندازی آسانسور صحن صاحب الزمان(عج) برای دسترسی به طبقه منفی 2 از دیگر خدمات حرم مطهر به زائران می باشد.
شبستان حضرت زهرا(س)، اسفندماه امسال طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولان در طبقه منفی صحن امام هادی(ع) حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) به بهره برداری رسید.
وی با بیان این که شبستان امام علی(ع) در مجاورت شبستان حضرت زهرا(س) در حال احداث است، ادامه داد: تاکنون 12 ستون اجرا و حفاری و میلگردگذاری انجام شده و فردا نیز بتن ریزی این صحن انجام می شود.
وی افزود: شبستان امام علی(ع) مساحتی بالغ بر پنج برابر شبستان حضرت زهرا(س) دارد و در آینده این 2 شبستان به هم مرتبط می شود.
معاون اجرایی حرم حضرت معصومه(س) خاطرنشان کرد: آشپزخانه ای برای پخت و پز غذای تبرکی حرم کریمه اهل بیت(س) در نزدیکی حرم مطهر احداث خواهد شد تا از انتشار بوی غذا در در داخل حرم جلوگیری شود.
وی همچنین به تدوین طرح جامع حرم حضرت معصومه(س) اشاره و بیان کرد: این طرح از نظر کیفیت میان عتبات جهان اسلام نخستین است و در پنج بخش شامل سنجش وضعی حوزه راهبردی، برنامه ریزی و تبیین چارچوب راهبردی، ضوابط و معیارهای طراحی، تحقق پذیری طرح، اجرا و اقدام ها تدوین شده است.
وی افزود: این طرح گامی در راستای تدوین و برنامه ریزی برای سند چشم انداز آستان حضرت معصومه(س) می باشد.
محمودنژاد در پایان به ایستگاه های بازرسی اطراف حرم حضرت معصومه(س) اشاره کرد و گفت: بازرسی بدنی زائران با استفاده از تجهیزات پیشرفته مانند دستگاه ایکس ری در صورت تخصیص اعتبار انجام و هیچگاه از دستور کار خارج نخواهد شد.

* مدیرروابط عمومی، تبلیغات و بین الملل آستان حضرت معصومه(س) نیز گفت: به غیر از آمار رسانه های مکتوب، بیش از 6 هزار صفحه در سال جاری با همکاری و تلاش اصحاب رسانه به موضوع های مختلف آستان حضرت معصومه(س) پرداخته شده است.
حجت الاسلام والمسلمین جواد بهشتی پور افزود: بیش از 2 هزار خبر نیز از مجموعه رسانه ای آستان حضرت معصومه(س) منتشر شده است.
وی همچنین گفت: زائران می توانند برای دریافت غذای تبرکی در نوروز 98، از طریق رباط کانال سروش، ایتا و تلگرام به آدرس astanqom@ مراجعه و ثبت نام نمایند.
وی افزود: فیش غذای تبرکی به صورت دستی نیز در اطراف و داخل حرم مطهر بین زائران و مسافران توزیع می شود.
بهشتی پور بیان کرد: شبستان حضرت زهرا(س) با مشارکت مردمی و خیران و بدون مشارکت نهادهای دیگر احداث شد و مردم علاقه مند می توانند کمک های نقدی خود برای احداث شبستان حضرت علی(ع) به شماره حساب 251 بانک مسکن و یا با شماره گیری #251*741* به حساب حرم مطهر واریز نمایند.
وی خاطرنشان کرد: جذب خادم یاران رسانه ای آستان حضرت معصومه(س) در سال 98 انجام خواهد شد که شرایط آن به زودی اعلام می شود.
/2085/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
5 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.