محمود سیجانی روز سه شنبه درگفت و گو با ایرنا، بیان کرد: استفاده از ماشین آلات و تجهیزات جدید در واحدهای صنعتی برای رونق بخشیدن به فرآیند تولید و افزایش میزان اشتغال، امری لازم و ضروری است و در همین رابطه مسئولان استان به دنبال جذب اعتبارات بیشتر برای حمایت از تولید کنندگان در این بخش هستند.
وی افزود: کاهش قیمت تمام شده محصول از جمله مهمترین مزایای استفاده از تجهیزات مدرن در واحدهای صنعتی است که موجب افزایش رقابت پذیری کالای تولید شده در بازارهای داخلی و بین المللی می شود.
وی ادامه داد: بیشتر واحدهای صنعتی فعال درقم را صنایع پیشرفته و مدرن تشکیل می دهد که برای نگه داشتن سطح کیفیت محصولات تولیدی خود، نیازمند به روز رسانی مداوم تجهیزات مورد استفاده هستند.
سیجانی گفت: برای حمایت از این واحدها، بسته های مالی متنوعی همچون پرداخت تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده است تا واحدهای صنعتی استان به مرور زمان با فرسودگی ماشین آلات خط تولید خود، مواجه نشوند.
وی افزود: وقتی واحدهای صنعتی به تجهیزات مدرن مجهز باشند می توانند در مدت کوتاهی و با صرف هزینه کمتری نسبت به تولید محصول خود اقدام کنند که این مساله رضایت مشتریان و پایدار ماندن چرخه مالی واحد صنعتی را درپی خواهد داشت.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم محصولات تولیدی قم بیش از پیش مورد توجه بازارهای داخلی و خارجی قرار بگیرد باید به دنبال ارتقا فرآیند تولید آن باشیم و نوسازی ماشین آلات مهمترین اقدامی است که در این بخش می توانیم انجام دهیم، بنابراین همکاری بیشتر بانک ها در این زمینه برای تامین اعتبارت مورد نیاز یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
2 هزار و 300 واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود 90 درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از 53 هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می کنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
7405/ 6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.