به گزارش ایرنا، مهرداد غضنفری روز دوشنبه در کارگروه آموزش، پژوهش ، فناوری و نوآوری قم، افزود: باید برنامه ای مدون در زمینه نقش ارتباط صنعت با دانشگاه در پویایی حوزه صنعت استان تدوین شود.
وی اضافه کرد: ارتباط نداشتن صنعت و دانشگاه حلقه مفقوده حوزه صنعت است و دانشگاه صنعتی باید در طول 10 روز برنامه ای عملی در مسیر پویایی و رونق صنعت استان تهیه کند.
وی بیان کرد: دقیق ترین و جامع ترین سند سرمایه گذاری اشتغال و توسعه استان ظرف 2 ماه با هدایت بنده تنظیم شد و بار مالی آن صفر بود، در حالی که سال های گذشته سندی با هزینه سه میلیارد ریال تهیه شده بود و محتویات آن صرفا گردآوری از سایر منابع بود.
غضنفری تاکید کرد: دستگاه های اجرایی باید این هنر را داشته باشند که با کمترین هزینه، کارهای کارشناسی و پژوهشی انجام دهند و از منابع استفاده بهینه نمایند و تمام کارهای پژوهشی با اولویت ها و اسناد بالادستی استان سنخیت داشته باشد.
وی افزود: همچنین می توان اعتبارات مورد نیاز طرح های پژوهشی را از منابعی که در دستگاه های اجرایی به هدر می رود، جبران نمود.
وی با اشاره به این که پژوهش باید برای حل مشکلات جامعه به ما کمک کند، گفت: پیش نیاز تحقق بهتر وظایف دستگاه های اجرایی، مطالعات است و باید پژوهش هایی برای حسن انجام کار و توسعه استان انجام شود و متولیان امر محدود بودن منابع را مدنظر داشته باشند.
سید رضا علیزاده طباطبایی مدیرکل روابط عمومی استانداری قم نیز در این جلسه گفت: با هماهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی قم، هفت عنوان پژوهشی که منتخب استانداری و این سازمان بود، با اعتبار 900 میلیون ریال انجام می شود.
بررسی و تهیه طرح های پژوهشی مورد نیاز دستگاه های اجرایی استان در سال 97 که به تایید کمیته های تخصصی کارگروه رسیده است، از جمله دستورهای کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان بود.
/2085/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.