احمد عطارنیا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این آموزش ها در در سکونت گاه های غیر رسمی و مراکز درمان اجباری معتادان بهبود یافته که در استان قم هشت مرکز می باشد ارائه شده است.
وی ادامه داد: به‌ منظور کاهش آسیب ‌های اجتماعی، توانمند‌سازی افراد در معرض آسیب، ایجاد شرایط اولیه برای اشتغال، جلوگیری از گرایش به اعتیاد و بزهکاری 328 تن در این دوره شرکت کردند.
مدیرکل فنی و حرفه ای قم افزود: رشته های مختلفی از جمله روبان دوزی ویژه بانوان و آموزش های مهارتی تعمیر موتورسیکلت، کارگر فنی مرغداری صنعتی گوشتی، صنایع ساختمان، صنایع جوش، آموزش رایانه و پیرایش مردانه ویژه آقایان ارائه شد.
عطار نیا با بیان این که آموزش های های مهارتی از موثرترین راهکارهای ایجاد کسب درآمد و کاهش آسیب های اجتماعی است گفت: در این روش فرد معتاد پس از رهایی از بند اعتیاد و بازگشت به جامعه به ‌دلیل داشتن شغل، مجدد به اعتیاد بازنگشته و زندگی سالمی در پیش می‌گیرد.
وی ادامه داد: گسترش مهارت ‌آموزی به جامعه می ‌تواند شهروندان را توانمند ساخته و از افراد مستعد جامعه کارآفرین بسازد و با فراهم‌کردن اشتغال زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را فراهم کند.
وی خاطرنشان کرد: در کنار این آموزش ها، علاقه مندان می توانند به 9 مرکز دولتی فنی و حرفه ای در این استان و بیش از 200 آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد در 130 رشته مهارتی مراجعه کرده و آموزش ها را فرا گیرند.
8138/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.