به گزارش ایرنا، فرماندار قم در این جلسه با بیان اینکه در حال حاضر کاهش اعتماد عمومی، باورها و اعتقادهای دینی یکی از تهدیدهای جدی برای جامعه است، تشکیل یک کارگروه ویژه تحت عنوان اجتماعی در شورای یاد شده را راهکار مقابله با این معضل دانست و اظهار داشت:انواع هجمه های مختلفی که در حوزه جنگ نرم درفضای مجازی با آن مواجه هستیم، اساس و بنیان جامعه و خانواده را در معرض تهدید قرار داده است.
رضا سیار با تاکید بر اینکه در حوزه پدافند غیرعامل باید بحثی را برای این موضوع باز کنیم، افزود: عزاداری های محرم و صفر از ظرفیت های خوبی برخوردار هستند، و مبنای قیام خونین امام حسین (ع) نیز یک کار پدافندی است، که باید برای جامعه تبیین شود.
سیار با اشاره به اینکه در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، استکبار جهانی و عناصر سلطنت طلب و ضد انقلاب با استفاده از فضای مجازی درحال ایجاد یاس و ناامیدی در جامعه هستند، گفت: مقابله با این اقدام ها نیازمند یک حرکت گسترده فرهنگی است، و حوزه های علمیه، پژوهشگران، رسانه ها و خبرنگاران همه می توانند به عنوان یک سرباز در خدمت این ماموریت باشند.
وی با بیان اینکه در موضوع پدافند غیرعامل برای رسیدگی به نارضایتی های عمومی فقدان یک کارگروه اجتماعی احساس می شود، افزود: نارضایتی محصول یک سری از اقدام های عملکردی مدیران و همچنین القا تفکر از بیرون از کشور است.
فرماندار قم، آموزش و آگاه سازی مردم در خصوص حقوق شهروندی خود را در کاهش نارضایتی ها موثر دانست و گفت: این آموزش می تواند در روستاها، شهرهای کوچک و محلات در چارچوب مجموعه فعالیت های هنری ارائه، و در قالب کار پدافندی افراد را سازمان دهی و برای آحاد مختلف جامعه نقش و وظیفه ای را مشخص نماید، تا نتایج آن در محله های گوناگون نمود عینی پیدا کند.

** مهدی متقیان مدیرکل پدافند غیرعامل قم نیز در این زمینه گفت:با توجه به وجود قرارگاه های پدافند غیرعامل مختلف مانند زیستی و سایبری پیشنهاد تشکیل یک قرارگاه فرهنگی نیز از طریق استانداری به رئیس پدافند غیرعامل کشور داده شده که باید بررسی شود.

** مدیرکل تبلیغات اسلامی قم نیز دراین جلسه با اشاره به اینکه فضای مجازی از مهمترین چالش های فرهنگی جامعه به شمار می رود، گفت: انتشار مطالب شایعه آمیز از آسیب های فضای مجازی محسوب می شود، و آگاه سازی مردم تنها راهکار مقابله با آن است.
حجت الاسلام والمسلمین عباس اسکندری همچنین موضوع نارضایتی اجتماعی را نیز مورد توجه قرار داد، و افزود: ارایه آموزش های توجیهی به پرسنل و نیروها در دستگاه های مختلف برای تکریم ارباب رجوع، می تواند در کاهش این نارصایتی ها تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی همچنین فراهم شدن امکانات و رفع مشکل های اقتصادی را نیز در افزایش سطح رضایتمندی مردم از نظام و عملکرد مسئولان موثر دانست و گفت: اگر مردم از امکانات کافی بهره مند باشند هر یک به صورت یک سرباز برای ترویج ارزش های دینی تلاش خواهند کرد.

** مدیرعامل جمعیت هلال احمر قم نیز در بخشی از این جلسه به ارائه گزارشی فهرست وار از عملکرد نهاد متبوع خود در حوزه پدافند غیرعامل در نیمه نخست سال جاری پرداخت و گفت: در این مدت 70 دوره آموزش های تخصصی و بازآموزی برای نیروهای هلال احمر برگزار، و 4500 تن در آن شرکت کردند.
محمد گل فشان با اشاره به ایجاد 100 خانه هلال در روستاها و کارخانه های صنعتی استان افزود: بروز رسانی تجهیزات مخابراتی هلال احمر و تبدیل 30 درصد آن از آنالوگ به دیجیتال از دیگر اقدام های انجام شده در این مدت است، که تلاش داریم در سال آینده نرخ تجهیزات بروز رسانی شده را به 100 در صد برسانیم.
وی با اشاره به افزایش تعداد جایگاه ها و سایت های مخابراتی هلال احمر در راستای تحقق پدافند غیرعامل افزود: ایجاد تیم واکنش سریع و استخدام 15 تن نیروی آموزش دیده و نصب دستگاه های ردیاب بر روی آمبولانس ها نیز با همین هدف انجام شده و بنا به دستور استاندار از هفته جاری بالگرد هلال احمر به صورت دائم در استان مستقر خواهد شد.
7403/ 6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.