معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده گفت: با تلاش دولت دوازدهم طرح ملی گفتگوی خانواده در کشور اجرایی می‌شود تا در یک جریان اجتماعی مهارت گفتگگو و تعامل خانواده‌ها ارتقا یابد.
به گزارش ایسنا‌، منطقه اردبیل، معصومه ابتکار در جلسه شورای اداری در مجتمع فدک اردبیل اظهار کرد: سیاستی که دولت روحانی در راستای ارتقای کارآمدی منابع انسانی و استفاده از ظرفیت‌های کشور در پیش گرفته یک رویکرد واقع‌بینانه است به طوری که ما باید در همه فعالیت‌ها و اقدامات اثربخشی کار را مورد دقت و توجه قرار دهیم.
وی به شرایط حساس کشور و خروج آمریکا از برجام و اقدام ظالمانه ترامپ در اعلام جنگ اقتصادی علیه کشورمان خاطرنشان کرد: دولتمردان در کنار مردم و در عرصه خدمات‌رسانی تلاش می‌کنند تا زمینه یک رضایتمندی واقعی را فراهم آورند تا با در نظر گرفتن سلامت اداری و اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های راهشگا مطالبات مردم براساس وعده‌ای که رئیس جمهور در انتخابات داده‌اند عینیت پیدا کند.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده افزود: در این شرایط بیش از هر زمان دیگر ما نیازمند پیوند مردم با حاکمیت و دولت هستیم چرا که دشمنان تلاش می‌کنند با ایجاد فاصله و همچنین ناامیدی و یاس مردم را از نظام و دولت دور کنند.
ابتکار ادامه داد: شفافیت در عملکردها و توجه به همدلی و همگرایی در پیشبرد امور می‌تواند بسترساز یک تحول جدی باشد به طوری که این شفاف‌سازی را دولت از خود شروع کرده است تا در سایر بخش‌ها نیز به تدریج این شفاف‌سازی به انجام رسیده و مردم در جریان امور قرار گیرند.
وی به سالگرد آغاز بکار دولت دوازدهم و شرایط سخت به وجود آمده در سطح جهانی و بین‌المللی اشاره کرد و گفت: ما منکر مشکلات داخلی نیستیم و نمی‌خواهیم بر این مشکلات سرپوش بگذاریم اما با تلاش مسئولان مشکلات قابل رفع است همانگونه که در این استان با تلاش استاندار و مدیران موانع پیش رو در حوزه اشتغال رفع شده و گام‌های موثری برای اشتغال 20 هزار نفر برداشته شده است.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده اصل رونق تولید و اشتغال را به عنوان یک اصل مهم و ضروری یادآور شد و بیان کرد: در کنار کارآمدی و امیدواری مردم به انجام بهتر امور باید اصل عدالت مورد توجه قرار گیرد چرا که کارآمدی در راستای تحقق عدالت اجتماعی شکل می‌گیرد.
ابتکار یکی از این نمودهای عدالت را عدالت جنسیتی بین مردان و زنان توصیف و تصریح کرد: با توجه به اینکه نیمی از جمعیت کشور زنان هستند باید امکان دسترسی زنان به برخی برنامه‌ها و شرایط مناسب اجتماعی فراهم آید تا با کمترین محرومیت زنان جامعه بتوانند به امکانات دسترسی پیدا کنند.
وی اظهار کرد: در سیاست ابلاغی رئیس جمهور بر رعایت اصل عدالت اجتماعی تاکید شده و همه دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های مردم نهاد باید پای کار بیایند تا در حوزه برقراری عدالت جنسیتی همه زیرساخت‌ها و شرایط فراهم آید.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده تلاش دولت را در برقراری عدالت اجتماعی در حوزه تحصیل، اشتغال، ورزش و حضور موثر در حوزه‌های مختلف اجتماعی یادآور شد و خاطرنشان کرد: ما سال گذشته متوجه شدیم که در مدارس ابتدایی دخترانه ورزش دانش‌‌آموزان مورد غفلت و بی‌توجهی قرار گرفته و به نوعی تعطیلی در این بخش‌ها را شاهد بودیم در حالی که باید دانش‌آموزان دختر از تحرک بدنی بیشتری برخودار باشند.
ابتکار افزود: باید مهارت‌های اساسی اجتماعی و خانوادگی به کودکان و نوجوانان و جوانان یاد داده شود تا نهاد خانواده که اصلی‌ترین و مهم‌ترین کانون اجتماعی است در معرض آسیب‌ جدی قرار نگیرد.  
وی گفت: در ارتقای مهارت ارتباطی خانواده‌ها طرح ملی گفتگوی خانواده راه‌اندازی شده و امیدواریم با اجرای این طرح اعضای خانواده مهارت ارتباطی بیشتری را یاد بگیرند.  
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده همچنین به تهیه و تدوین سند ارتقای وضعیت زنان به همت مدیریت زنان و خانواده استانداری‌ها اشاره کرد و بیان داشت: براساس این سند موافقتنامه‌ها به امضا رسیده و هر دستگاه باید تکلیف خود را در قبال زنان و نظام خانواده انجام دهد که قطعا در استان‌ها با نظرات کارشناسی این طرح اجرایی خواهد شد.
ابتکار گفت: طرح ارتقای تاب‌آوری اجتماعی نیز با هدف پائین آوردن وضعیت آسیب‌پذیری خانواده‌ها با قوت و قدرت ادامه پیدا می‌کند تا در قالب برنامه‌های آموزشی بتوان به ارتقای طرح تاب‌آوری اجتماعی و اجرای فاز دوم آن اقدام کرد.
وی استان اردبیل را استان نمونه و موفق در حوزه توان‌افزایی زنان در بحث اشتغال زنان روستایی در قالب مشاغل خانگی و صنایع دستی اعلام و تصریح کرد: ما تمام تلاشمان را بکار می‌گیریم تا زنان سایر مناطق کشور نیز بتوانند مهارت لازم به همراه توان اشتغالزایی و کارآفرینی را فراهم آورند.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده بیان کرد: ما از صندوق‌های خرد مالی زنان و همچنین پرداخت تسهیلات کم بهره در قالب اشتغال زنان روستایی و حاشیه شهرها حمایت و استقبال می‌کنیم و امیدواریم با عملی شدن این کار تا پایان دولت دوازدهم بخش عظیمی از بانوان فرصت اشتغال پیدا کنند.
ابتکار در پایان به تعهد دولت در باب واگذاری مناصب دولتی تا 30 درصد به بانوان اشاره کرد و گفت: تا پایان دولت دوازدهم قرار است 30 درصد مناصب دولتی در اختیار زنان قرار گیرد که ما هنوز در تحقق این برنامه با شرایط ایده‌ال فاصله داریم ولی حضور بانوان در عرصه‌های مدیریتی و رویکرد جوانگرایی دولت دوازدهم مشهود به نظر می‌رسد و قطعا نتایج سودمندی را نیز به همراه خواهد داشت.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.