همزمان با گرامیداشت هفته استان اردبیل اولین سمپوزیوم توسعه اجتماعی استان اردبیل برگزار شد.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، این سمپوزیوم که در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی و به همت انجمن جامعه‌شناسی توسعه پایدار استان اردبیل برگزار شد، پنج چهره نام آشنای علمی استان اردبیل که در دانشگاه‌های کشور فعالیت می‌کنند نسبت به بیان دیدگاه‌های خود در مسیر توسعه پایدار استان اردبیل نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.
در این سمپوزیوم پروفسور محمدباقر بهشتی استاد دانشگاه تبریز، پرفسور محمد زاهدی اصل استاد دانشگاه‌های تهران، پروفسور محمود عرفانی از اساتید دانشگاه‌های تهران، پروفسور حبیب‌الله زنجانی و همچنین پروفسور سیف‌الله سیف‌اللهی از اساتید مجرب دانشگاه‌های کشور دیدگاه‌های خود را در زمینه توسعه همه جانبه استان اردبیل مطرح کردند.
در این مراسم که اساتید، صاحبنظران و دانشجویان رشته‌های علوم اجتماعی نیز حضور داشتند مدیر کل اموز اجتماعی استانداری اردبیل پیام استاندار اردبیل را به این سمپوزیوم قرائت کرد که در بخشی از این پیام آمده است: همه دغدغه و همت ما در دهه اخیر چیزی جز توسعه نبوده و در این همه سال که تلاش‌های متعددی در کشور صورت گرفته است همگان بر این نکته معترفند که توسعه اقتصادی بدون توسعه اجتماعی امری دست نیافتنی است.
اکبر بهنامجو در ادامه پیام خود آورده است: تلاش ما بر این است که با طرح‌هایی که می‌توانند در راستای پویایی و سلامت جامعه در کنار اقدامات اساسی که برای توسعه صنعتی، رشد اقتصادی و بهره‌وری در جامعه صورت می‌گیرد بتوانیم مسیر تحقق توسعه را تسهیل کنیم.
وی با قدردانی از برگزارکنندگان این سمپوزیوم با حضور ستاره‌های درخشان علم و دانش ایران در حوزه علوم اجتماعی و اقتصاد و حضور آنها در زادگاهشان اردبیل زمینه توجه به نوآوری‌ها و راهکارهای جدید در مسیر توسعه استان اردبیل را بسیار ضروری و حیاتی اعلام کرد.  
در این سمپوزیوم پروفسور حبیب‌الله زنجانی پدر جمعیت شناسی نوین ایران مباحثی را در باب توسعه پایدار استان اردبیل و مولفه‌های مهم در مسیر این توسعه را یادآور شد و بر حکمرانی خوب به عنوان اصلی‌ترین عناصر توسعه تاکید کرد.
در این مراسم محمدباقر بهشتی از اساتیدد اقتصاد دانشگاه تبریز که خود زمانی معاون اقتصادی استاندار اردبیل بود به عناصر تاثیرگذار در باب جنبه‌های مختلف توسعه نظیر وقت‌شناسی، رعایت حقوق دیگران، انضباط اجتماعی، تعلق خاطر به جمع‌، باورهای علمی و ایمان به کار و وجدان کاری به عنوان اصول اساسی در این زمینه تاکید کردند.
سیف‌الله سیف‌اللهی نیز در این سمپوزیوم دیدگاه‌هایی را در حوزه الزام مدیریت توسعه پایدار در استان اردبیل و توجه به نگاه جامعه‌شناختی در این بخش را به عنوان محور و موضوع سخنرانی خود انتخاب کرد.
پروفسور محمود عرفانی نیز به ابعاد فعالیت صندوق بین‌المللی پول و مشکلات اقتصادی کشور پرداخته و ضرورت یک همفکری ملی را در حل این مشکلات خواستار شدند.
پروفسور محمد زاهدی اصل نیز به قابلیت‌های بی‌نظیر استان اردبیل در بخش‌های مختلف به عنوان یک استان ثروتمند اشاره کرده و از مسئولان خواستند تا به نفع رفاه مردم این منطقه به احیای این قابلیت‌ها توجهی جدی داشته باشند.
در این سمپوزیوم که به میمنت هفته استان اردبیل و روز ملی شیخ صفی‌الدین برگزار شد با حضور فرمانداران شهرستان‌های اردبیل، خلخال و گرمی از این اساتید برجسته تجلیل شد. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.