به گزارش ایرنا، در حال حاضر بیشتر جاده های روستایی بیله سوار بخصوص جاده روستایی منتهی به قشلاق آج اشمه در اثر تردد ماشین آلات سنگین مجری طرح پایاب سدخدا آفرین از بین رفته و این امر علاوه بر وارد کردن خسارت به خودروهای روستاییان موجب بروز تصاف هایی نیز می شود.
هم اکنون اغلب جاده های این منطقه قابل تردد نبوده و گودال های بزرگ و کوچکی بر اثر تخریب تدریجی در راه های روستایی ایجاد شده است.
سال گذشته قسمتی از این مسیرها از سوی اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای و اهالی روستاها با هدف جلوگیری از بروز تصادف با ماسه و خاک پر شد اما برای رفع مشکلات نیاز به اقدام اساسی می باشد.
مهدی سرافزار یکی از رانندگان بیله سواری در این باره به ایرنا گفت: مسیر روستاهای بیله سوار از عزیر کندی تا آج اشمه مسیر غیر قابل تردد و خطرناکی است و هر روز در این مسیر تصادف رخ می دهد.
وی افزود: از سال گذشته تاکنون چند خودرو در این مسیر در اثر ایجاد گودال های بزرگ واژگون شده و تعدادی کشته و مصدوم برجای گذاشته که نمونه آن جان باختن 2 دانشجو و 3 دانش آموز در چهار حادثه واژگونی در این مسیر می باشد.
سرافزار اضافه کرد: چندین سال است مردم ترمیم این مسیر را از مسئولان مطالبه می کنند ولی متاسفانه کسی پاسخگو نیست.
وی ادامه داد: اهالی روستاهای عزیرکندی، ولی مملو، حاج حوار، خانعلی، اوچ دره، خور خور ، خلیفه لو ، آغ جران و روستا های اطراف منطقه خروسلو برای برطرف شدن مشکلات جاده ای با مسئولان و نماینده مجلس مکاتبه کردند ولی تاکنون از آن نتیجه ای حاصل نشده است.
سرافزاز بیان کرد: در برخی قسمت های جاده اهالی خود دست بکار شده و با خاک و ماسه گودال های بزرگ را پر کردند اما ضروری است مسئولان فکری به وضعیت جاده های روستایی کنند.

** وضعیت جاده های بیله سوار مطلوب نیست
حسن قبادی ، فرماندار بیله سوار مغان به ایرنا گفت: وضعیت جاده های اصلی و فرعی این شهرستان مطلوب نبوده و نیاز به ترمیم و اصلاح دارد.
وی افزود: یکی از مطالبات اصلی مردم منطقه اصلاح و ترمیم جاده ها با هدف کاهش تصادفات و ایمن سازی آنها بوده و مکاتبات لازم برای تسریع برای این عملیات انجام شده است.
قبادی درباره تخریب جاده اصلی منتهی به آج اشمه بیان کرد: این مسیر بدلیل ترد بیشتر ماشین آلات شرکت های فعال در طرح پایاب سد خدا آفرین تخریب و منجر به تصادفات بیشتر خودرو ها شده و قرار است این مسیر تا پایان سال جاری ترمیم و لکه گیری شود.

** روستائیان جاده سالم می خواهند
شکور پورحسین ، نماینده پارس آباد و بیله سوار در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: جاده های روستایی منطقه بیله سوار و پارس آباد از محورهای حادثه خیز استان به کشتارگاه معروف شده است.
وی افزود: یکی از مطالبات اصلی روستا ها اصلاح جاده های روستایی است که متاسفانه تعدادی هم در اثر تصادف در این مسیرها جان خود را از دست دادند.
پورحسین گفت: مکاتبات لازم برای اصلاح جاده های روستایی بیله سوار انجام شده و امید است تا پایان سال سر و سامان یابد.

**200 کیلومتر جاده روستایی بیله سوار آسیب دیده است
علی یوسف زاده ، معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل در این باره گفت: در حال حاضر 200 کیلومتر جاده روستایی بیله سوار تخریب شده که بیشتر آن مربوط به مسیر گلمالی است.
وی افزود: برای ساماندهی این مسیرها مطالعات لازم با برآورد هزینه ها انجام شده است.
یوسف زاده ادامه داد: مسیر بران - آج اشمه هم از جمله مسیر روستایی است که بیشترین خسارت در این مسیر برآورد شده و مطالعات تکمیلی آن هم در حال انجام است.
معاون مهندسی و ساخت راه و شهر سازی استان اردبیل اضافه کرد: تلاش شده با تامین اعتبار لازم این مسیرها اصلاح شود.

** ترمیم جاده های روستایی امسال اجرایی می شود
محبوب حیدری ، مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل در این باره گفت: امسال برای بازسازی و ترمیم راه های روستایی منطقه بیله سوار که در اثر تردد ماشین آلات مجری شرکت خدا آفرین تخریب شده اقدام لازم انجام می شود.
وی افزود: بخشی از این اقدامات و بازسازی و مرمت راههای روستایی به عهده شرکت آب منطقه ای، پیمانکاران طرح و اداره کل شهرسازی است که تلاش می شود امسال ساماندهی این راه ها انجام پذیرد.

** اعتبار لازم برای اصلاح جاده های روستایی تامین می شود
بهروز ندایی ، معاون عمرانی استاندار اردبیل هم در این باره گفت: برای اصلاح این مسیرها اقدام لازم انجام شده و مقرر است اعتبار مورد نیاز برای اصلاح این مسیرها تامین شود.
وی افزود: تخریب جاده های مسیر گلمالی و آج اشمه بیله سوار ناشی از تردد ماشین آلات مجری طرح پایاب سد خدا آفرین بوده و برای اصلاح و ترمیم آن سازمان برنامه و بودجه و پیمانکاران شرکت آب منطقه ای مکلف به تامین اعتبار هستند.
ندایی ادامه داد: این جاده ها نیاز به ترمیم و بازسازی دارد ولی بعد از اتمام طرح پایاب سدخدا آفرین که باز تردد خودروها در این مسیر افزایش می یابد باید تدابیری برای جاده ارتباطی صورت پذیرد.
در حال حاضر جاده اردبیل - مغان ، اردبیل - مشگین شهر و اردبیل - سرچم بیشترین قربانیان جاده ای استان را به خود اختصاص داده اند، وضعیت دیگر جاده ها نیز چندان رضایت بخش نیست هر چند که در سال های اخیر اقدام های مهمی در این راستا صورت گرفته است.
20 نقطه حادثه خیز در شمال استان و در جاده های شهرستان های پارس آباد ، مشگین شهر ، گرمی و بیله سوار واقع است.
6016/7110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.