ارسلان کاظم‌‌پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان تبدیل اراضی دیم واراضی با آبیاری نشتی به سامانه آبیاری تحت فشار این شرکت بیش از چهار هزار هکتارمی باشد که یک هزارو 300 هکتارباپیشرفت 30درصد در حال اجراست، 2هزار و60 هکتار اردیبهشت ماه و 780 هکتار دیگر هم حداکثر تاپایان تیرماه امسال وارد فاز اجرایی می شود.
وی افزود: امسال تولید محصولات کشاورزی این شرکت به 70 هزار تن خواهد رسید و پیش بینی می شود در آمد حاصل از آن تا سال 1400 به یک هزار میلیارد ریال برسد.
او اظهار کرد: احداث و توسعه دامپروری، تولید بذر کلزا ، بذر ذرت و سیاست تولید محصولات با ارزش افزوده بالا ، پرواربندی 3000 راس دام در سال 98 و ایجاد اشتغال و توسعه بخش کشاورزی به منظور توسعه اقتصادی منطقه از جمله طرح های در دست اجرای شرکت می باشد.
مدیرعامل شرکت پارس و دامپروری مغان با اشاره به تجهیز ماشین آلات این شرکت افزود: 10دستگاه تراکتورکلاس سنگین از طریق وزارت کشاورزی خریداری شده که در اردیبهشت ماه تحویل شرکت داده می شود.
وی با بیان اینکه کشت و صنعت پارس از شرکت‌های موفق بخش کشاورزی است افزود: تمام تلاش بر این است با وجود قابلیت های زراعی و دامی این شرکت رشد و توسعه زراعی ودامی بیش از گذشته افزایش یابد.
کاظم‌پور با اشاره به بحث واگذاری شرکت کشت و صنعت پارس بیان کرد: واگذاری 40 درصد شرکت به بخش خصوصی مطرح شده اما به نظر می رسد که واگذاری این شرکت به صلاح نیست.
مدیرعامل شرکت پارس و دامپروری مغان در باره حل اختلافات اراضی بین عشایر و این شرکت افزود: برای حل اختلاف کمیته‌ای توسط وزارت جهاد کشاورزی تشکیل یافته که امید می رود که این اختلافات برطرف شود.
شرکت کشت و صنعت و دامپروری پارس مابین شهرستان های پارس آباد و بیله سوار مغان پس از کشت و صنعت مغان به عنوان دومین بنگاه بزرگ اقتصادی استان اردبیل دارای یک هزار و 540 هزار هکتار باغ میوه مکانیزه و یک هزار و 300هکتار مزارع آبیاری تحت فشار است.
7110/6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.