معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: از 100 میهمانپذیر استان اردبیل 67 مورد به دلیل نداشتن گواهی استحکام بنا و تجهیزات آتش‌نشانی در آستانه تعطیلی و پلمپ شدن قرار دارند.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، قادر تقی‌زاده در کارگروه گردشگری استان اردبیل اظهار کرد: با توجه به اهمیت استحکام بنا در مجموعه‌های گردشگری به ویژه مراکز اقامتی از سال گذشته براساس آئین‌نامه‌های ابلاغ شده ما موظف هستیم نسبت به دریافت گواهی استحکام بنا در تاسیسات گردشگری از سرمایه‌گذاران و صاحبان هتل‌ها، هتهل آپارتمان‌ها و میهمانپذیرها اقدام کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در این بین صاحبان هتل‌ها و هتل آپارتمان‌ها اغلب قادر به دریافت گواهی استحکام بنا هستند اما صاحبان میهمانپذیرها به صورت عمده نمی‌توانند این گواهی را ارائه کنند که براساس قوانین و مقررات ابلاغ شده ما باید نسبت به پلمپ و تعطیلی این واحدها اقدام کنیم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با بیان اینکه تعطیلی لین واحدها قطعا آثار و تبعات اجتماعی و امنیتی به دنبال داشته در نقطه مقابل اگر نسبت به اجرای این شرایط حرکتی انجام ندهیم قطعا در برابر سلامت و تامین امنیت جانی گردشگران پاسخگو نخواهیم بود که انتظار می‌رود برای این موضوع کارگروه تصمیم‌گیری کرده تا با پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت و یا تغییر کاربری‌های احتمالی مشکلات و برخی نگرانی‌ها برطرف شود.
تقی‌زاده در ادامه به شعار مطرح شده در زمینه زمستان بیدار و طرح شدن این موضوع به عنوان یک طرح مطالعاتی اشاره کرد و گفت: هیچ یک از دستگاه‌های اجرایی و حتی اشخاص حقیقی و حقوقی در این زمینه پیشنهادی ارائه نکردند اما اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل پیشنهاد کرده تا به جای زمستان بیدار که یک مفهوم کلی و عمومی را شامل می‌شود شعار لذت زمستان در سرزمین چشمه‌های بهشتی را مطرح کنیم هر چند که این عنوان نیز طولانی به نظر می‌رسد.
وی به حضور سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی اشاره کرد و افزود: قرار است سال آینده سه نمایشگاه در جمهوری آذربایجان، ترکیه و آلمان برگزار شود که قصد داریم با هدف ارائه توانمندی‌های استان در بخش گردشگری در این نمایشگاه‌ها حضور پیدا کنیم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل‌ تصریح کرد: اولین نمایشگاه در سال آینده و از 16 تا 18 فروردین ماه در جمهوری آذربایجان برگزار خواهد شد که ما سال‌هاست به عنوان یک استان همسایه با جمهوری آذربایجان در این نمایشگاه حاضر می‌شویم و تنها سال گذشته به دلیل نبود اعتبار موفق به حضور در این نمایشگاه نشدیم.
تقی‌زاده گفت: ما قصد داریم با همراهی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در آبان‌ماه سال آینده در نمایشگاه ترکیه و اسفند 97 در نمایشگاه آلمان به عنوان بزرگترین نمایشگاه گردشگری دنیا حضور پیدا کنیم که در این زمینه با تاکید استاندار اردبیل مبنی بر حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی سعی‌مان بر حضور توانمند و مناسب است.
وی افزود: در نمایشگاه جمهوری آذربایجان قرار است غرفه 18 متری برای این استان در نظر گرفته شود که به ازای اقامت پنج نفر در زمان برگزاری نمایشگاه بیش از 9 میلیون تومان هزینه شده و هزینه تبلیغات نیز 23 میلیون تومان برآورد شده است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل خاطرنشان کرد: بخش خصوصی حاضر در استان اردبیل به دلیل ضعف منابع مالی قادر به حضور قدرتمند در این نمایشگاه‌ها نیست ولی امیدواریم جامعه اقامتی و آب‌های گرم استان بخش خصوصی را همراهی کنند تا در این نمایشگاه بین‌المللی حاضر شده و زمینه ارائه توانمندی‌های آنها فراهم آید.
تقی‌زاده در ادامه سخنان خود به تامین اعتبار برای مطالعه، تعیین ضوابط و شاخص‌های احداث مجتمع‌های سلامت و تندرستی و همچنین آب‌های درمانی با همکاری آب منطقه‌ای اشاره و اظهار کرد: در این آئین‌نامه درجه‌بندی و نرخ‌گذاری تاسیسات گردشگری به ویژه آب‌های گرم مورد توجه قرار گرفته تا 26 مجتمع آبدرمانی در استان بتوانند براساس ضوابط و استانداردهای تعریف شده هدفگذاری مناسبی را برای ارائه خدمات مطلوب‌تر انجام دهند.
وی گفت: با تاکید مسئولان استانی قرار شد هر چه سریعتر بعد از تدوین این استانداردها و درجه‌بندی و نرخ‌گذاری تاسیسات گردشگری آزادسازی نرخ‌ها با توجه به شرایط خاص هر آبگرم انجام شود که انتظار می‌رود در اوایل سال آینده این کار به سرانجام برسد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل به نصب تابلوهای گردشگری در محورهای مواصلاتی استان اردبیل اشاره کرد و افزود: قرار شده با همکاری راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در 11 نقطه مکان‌یابی برای نصب این تابلوها در ابعاد 50 متر انجام شود.
تقی‌‌زاده از نصب سه تابلو در محور اردبیل – سرعین، مسیر فرودگاه و محور اردبیل – مغان خبر داد و بیان کرد: امیدواریم با مکان‌یابی مناسب در ورودی شهرها گمرک بیله‌سوار و فرودگاه اردبیل نقشه شهر اردبیل و مکان‌های گردشگری نصب و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
وی از تهیه 21 مورد نقشه گردشگری در استان خبر داد و اضافه کرد: یک نقشه مربوط به کل جغرافیای استان، 10 نقشه شهرستان و 10 نقشه مرکز شهرستان است که در مجموع در بیش از یک هزار و 848 مورد مختصات جغرافیایی به عنوان نقاط مهم گردشگری قابل استفاده است.

انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.