همزمان با دهه فجر و به منظور میثاقی دوباره با آرمانهای شهدا، رئیس و کارکنان جهاددانشگاهی استان اردبیل ضمن عطرافشانی مزار شهید "میرمنصور جهانگیری"، با خانواده معظم این شهید والامقام دیدار کردند.
به گزارش ایسنا منطقه اردبیل، در این دیدار رئیس جهاددانشگاهی ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر و یاد و نام شهدای گرانقدر ایران اسلامی افزود: دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران وظیفه شرعی و ملی و حداقل کار برای قدردانی از زحمات و فداکاری آنها است.
مهران اوچی اردبیلی با بیان اینکه همنشینی با بستگان شهدا برای ما ارزشمند و تجدید خاطره دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است ادامه داد: پدر و مادر شهدا، برکت گرانقدری برای کشور هستند و در محضر این بزرگواران بودن برای ما غنیمت و یک لحظه غفلت از این فریضه، خیانت است.
وی امنیت و آرامش کشور را مدیون خون شهیدان و صبر و استقامت خانواده های آنان دانست و اظهار کرد: باید قدردان زحمات این عزیزان باشیم و جانفشانی ها و ایثارگری آنان را فراموش نکنیم و با روح بلند آنان که با بزرگ منشی، همواره دغدغه دفاع از اسلام و انقلاب را داشتند، بیعت خود را دوباره تازه کنیم .
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل خاطرنشان کرد: خانواده شهدا و ایثارگران نقش اساسی و سازنده در حفظ نظام و انقلاب اسلامی داشته و دارند. در این دیدار سیده جهان خانم جلالی، مادر شهید میر منصور جهانگیری ضمن بیان خاطراتی از دوران کودکی، نوجوانی و جوانی فرزندش تصریح کرد: او که از 9 سالگی کار در کارگاه قالی بافی شروع کرده بود در دوران مبارزات انقلابی مردم ایران شبها دیر می آمد وقتی علتش را میپرسیدیم می گفت با بچه ها بودم. بعدا فهمیدیم که با دوستانش اعلامیه های حضرت امام خمینی(ره) را پخش میکرد و شعارهایی علی رژیم شاهنشاهی در دیوارها مینوشت.
وی اضافه کرد: میرمنصور از همان دوران کودکی به انجام فرایض دینی علاقه داشت و از دوران نوجوانی نماز شب می خواند، از لحاظ اخلاق و رفتار با تمام بچه هایم فرق داشت آرام، ساکت، دلسوز و با ادب بود و از همان دوران کودکی در کارهای خانه کمکم می کرد.
مادر شهید با بیان اینکه زحمات زیادی برای انقلاب و ایران کشیده شده است افزود: در این میان اگر ما زنان حامی و مشوق همسر و فرزندانمان نبودیم و به آنها دلگرمی نمی دادیم این انقلاب به پیروزی نمی رسید و ایران در هشت سال دوران دفاع مقدس نمیتوانست در دفاع از خاک ایران موفق باشد.
وی تصریح کرد: بعد از شهادت میرمنصور افتخار می کنم که فرزندم را در راه اسلام فدا کردهام و سعی می کنم رفتار و گفتارم مطابق با خواسته های او و در شأن فداکاری پسرم باشد.
در این دیدار میرهوشنگ جهانگیری، پدر شهید، ادب، حجب و حیا و شجاعت را از خصوصیات بارز فرزندش عنوان کرد و گفت: منصور پسر باجرأت و شجاعی بود. با همه خانواده با محبت و احترام رفتار می کرد، هیچ وقت ندیدم که به صورت من و مادرش مستقیم نگاه کند.
وی افزود: خوشحالم که کارکنان جهاددانشگاهی با صداقت و علی رغم مشغله فراوان، فرصتی را برای دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران اختصاص می دهند که مایه دلگرمی است.
میرینصرجهانگیری، برادر شهید نیز در این دیدار با اشاره به نحوه شهادت برادرش تصریح کرد: در منطقه عملیاتی تنها فردی که با تیر قناسه به شهادت رسید برادرم میرمنصور بود طوری که تیر از لبه قرآن جیبی اش گذشته و به قلبش اصابت کرده بود.
وی یاداور شد: هر چه داریم از رشادت های شهدای والا مقام است گویی آنها از سوی خداوند انتخاب شده بودند. برادر شهید اظهار کرد: قرآن جیبی شهید که تیر از لبه آن گذشته یکی از یادگاری های آن شهید است که به موزه شهدا اهدا شده است.
گفتنی است شهید میرمنصور جهانگیرى، فرمانده گروهان یکم ثارالله از گردان ویژه جندالله سنندج، یکم اردیبهشت ماه سال 1342 در روستای "شاه تپه سی" منطقه مغان به دنیا آمد و سیزدهم اسفند سال 1362 در حال اعزام به عملیات در منطقه سنندج بر اثر اصابت گلوله به قلبش مجروح و در راه اعزام به بیمارستان سنندج به شهادت رسید. پیکرش پس از انتقال به اردبیل در گلزار غریبان به خاک سپرده شد.
انتهای پیام
کپی شد