مدیر مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: در حال حاضر بیش از ظرفیت موجود در میدان سرچشمه اردبیل مطب وجود دارد که اغلب آنها نیز از استانداردهای واقعی در ارائه خدمات به بیماران بهرهمند نیستند.
شهرام باباخانی در گفتگوی اختصاصی با ایسنا، منطقه اردبیل، اظهار کرد: در سالهای گذشته مجتمع پزشکان اردبیل در زمینی به مساحت یک هکتار و با 192 واحد و سرمایهگذاری حدود 70 میلیارد تومان اجرایی و عملیاتی شد تا بخشی از مطب پزشکان در داخل شهر به این مجتمع نقل مکان کنند که متاسفانه تاکنون فقط 11 واحد از این مجتمع فعال است.
وی با اشاره به اینکه بیشتر این پزشکان حاضر در مجتمع پزشکان خانم هستند، خاطرنشان کرد: به رغم آنکه خود پزشکان و بیماران آنها در این مجتمع میتوانند از خدمات مختلف نظیر پارکینگ، فضای آزاد، آسانسورهای مجزا و مجموعههای مرتبط با بهداشتی و درمانی بهرهمند شوند اما به دلایل مختلف هنوز این مجتمع آنطور که انتظار میرفت فعال نشده و با استقبال پزشکان روبرو نشده است.
مدیر مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل با طرح این سوال که معلوم نیست چرا سیستم پزشکی با چنین مجموعهای مقابله کرده و به دلایل محتلف حاضر نیستند در این مجموعههای مناسب و استاندارد به مردم ارائه خدمات کنند، گفت: ما حتی برای استقرار داروخانه، آزمایشگاه، پاراکلینیک، رادیولوژی و سایر بخشهای پزشکی در این مجموعه اقدام کردیم و در کنار آن با همکاری شهرداری مقرر شده تا با رونق گرفتن مجتمع پزشکان اردبیل در رفت و آمد مردم با تردد اتوبوسها و تاکسیها مشکلی به وجود نیاید.
باباخانی ابراز رضایت مسئولان استان را اعم از استاندار وقت اردبیل و دیگر مسئولان در تجهیز و راهاندازی چنین مجتمعهای خدماتی یادآور شد و بیان کرد: هر چند احداث ساختمان پزشکان جزو وظایف اداری ما نبوده اما برای اینکه بتوانیم دغدغه ترافیک متراکم شهر را به ویژه در هسته مرکزی برطرف کنیم و زمینه مراجعه راحت مردم را در چنین مجتمعهایی ایجاد شود تصمیم گرفتیم تا این مجتمع استاندارد و کم نظیر در سطح کشور را اجرایی و عملیاتی کنیم.
باباخانی با اشاره به اینکه اغلب مطب پزشکان مستقر در سرچشمه از استانداردهای مناسب برخوردار نبوده و به جای ساخت و سازهای جدید در این منطقه بهتر است مجتمع پزشکان اردبیل رونق گرفته و توسعه یابد، اضافه کرد: جالب است برخی از پزشکان با خرید واحدهای این مجتمع آن را بلااستفاده به حال خود رها کردهاند به طوری که هزینههایی را از بابت نگهداری و سرویسدهی پرداخت میکنند.
مدیر مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل افزود: برخی از پزشکان نیز از ترس اینکه مبادا با حضور در مجتمع پزشکان بیماران خود را از دست دهند حاضر به حضور در این مجتمع نیستند در حالی که ما بارها جلساتی را با نماینده پزشکان و سازمان نظام پزشکی برگزار کردیم تا امکان انتقال مطبهای جدید را به مجتمع فراهم کنند که انتظار میرود به تدریج این اتفاق در کنار راهاندازی مراکز رادیولوژی، سونوگرافی، آزمایشگاه و ... فراهم آید.
باباخانی در ادامه تصریح کرد: ما آمادگی داریم با دریافت 35 درصد از مبلغ کارشناسی واحد و مابقی در 36 ماه مطب این مجتمع را به پزشکان واگذار کنیم تا این مجموعه رونق مضاعفتری پیدا کند.
مدیر مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل ادعای مطرح شده در مورد رانت و تبانی در واگذاری مجتمع پزشکان اردبیل را رد کرد و افزود: به هیچ وجه چنین ادعایی صحت ندارد و ما به صورت شفاف و با قیمتگذاری مشخص واحدهای این مجتمع را به پزشکان از طریق مزایده واگذار کرده و یا در حال واگذاری هستیم.
باباخانی با تاکید بر اینکه راه و شهرسازی استان اردبیل در احداث این مجمع اصلا منتفع نیست و تنها به دنبال ایجاد آرامش و ارائه خدمات و تکریم ارباب رجوع پزشکان است، خاطرنشان کرد: مجتمع پزشکان اردبیل در محیطی بسیار زیبا و شیک و با طبقات مدرن در خدمت همشهریان است که امیدواریم پزشکان با نگاه فراخ و سعه صدر به این مجتمع نقل مکان کرده و زمینه ارائه خدمات مطلوب به مردم را فراهم آورند.
مدیر مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل اولویت فروش این واحدها را به پزشکان یادآور شد و اظهار کرد: ما در ساخت این مجتمع سعی کردیم تا کار کیفیتر با کمترین نارسائی و کم و کسری را انجام دهیم به طوری که در ساخت این مجتمع 50 درصد این فضاها فضای آزاد و راهروهاست و در کنار آن سعی کردیم تا با احداث پارکینگ، سرویس بهداشتی و سایر تاسیسات با آخرین استانداردها و رنگآمیزی آرامبخش برای حضور بیماران زمینه حضور آرام بیماران را در مجتمع در کنار پزشکان فراهم کنیم.
وی بیان کرد: ممانعت از احداث مطبهای جدید در میدان سرچشمه نیازمند همت جمعی و مصوبه قانونی از طریق مسئولان ارشد استان است که قطعا در این زمینه میتوانند پزشکان را ترغیب و تشویق به حضور در مجتمع پزشکان که یک ساختمان منحصربفرد است بکنند.
انتهای پیام
کپی شد