نائب رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: در کمیسیون تلفیق 15 هزار میلیارد تومان منابع برای توانمندسازی بیمه سلامت و پرداخت بدهی‌ها در این حوزه مصوب کردیم.
محمد فیضی در حاشیه بازدید از مراکز درمانی بیمارستان امام خمینی اردبیل در گفتگو با ایسنا، منطقه اردبیل، اظهار کرد: کمیسیون تلفیق بحث درآمدهای بودجه‌ای را به اتمام رسانده و از هفته جاری وارد بحث هزینه‌ها خواهیم شد تا از اوایل بهمن ماه بودجه برای بررسی به صحن علنی مجلس برود.
وی در مورد دغدغه‌های بهداشتی و درمانی مردم و تداوم اجرای طرح تحول سلامت، خاطرنشان کرد: متاسفانه بیمه سلامت و برخی از بیمه‌های دیگر کشور از لحاظ بدهی شرایط نامناسبی دارند به طوری که حتی نمی‌توانند سرپای خود بایستند که ما در کمیسیون تلفیق با توجه به این شرایط پیشنهاد 9 هزار و 500 میلیارد تومانی را در انتشار اوراق مشارکت به بیش از 15 هزار میلیارد تومان افزایش دادیم.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با اختصاص 15 هزار میلیارد تومان به بیمه سلامت و تامین برخی از اقلام ضروری که امیدواریم در صحن علنی نیز رای بیاورد بخش عظیمی از مشکلات بیمه‌ها و خدمات ارائه شده به مردم در قالب طرح تحول سلامت برطرف خواهد شد.
فیضی به تشکیل کارگروه تحول سلامت در زیرمجموعه کمیسیون تلفیق اشاره کرد و افزود: وزیر بهداشت و درمان بارها در کمیسیون حاضر شده و از مشکلات و موانع پیش رو و راهکارهای وزارتخانه برای تداوم طرح تحول سلامت سخن به میان آورده که امیدواریم با جدیت و توانی مضاعف طرح تحول سلامت ادامه پیدا کند.
عضو کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قرار است 30 درصد منابع درآمدی تامین اجتماعی برای خرید تجهیزات و امکانات مورد نیاز در بخش تحول سلامت هزینه شده و در کنار آن راه‌اندازی و فعالیت مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت روستایی تقویت شوند.
فیضی اضافه کرد: امیدواریم با این برنامه‌ریزی‌ها در هر پنج حوزه اجرای طرح تحول سلامت تغییراتی اساسی و زیربنایی اتفاق افتاده و این طرح در بخش هزینه‌ای و درآمدی با چالش‌ها و نگرانی‌هایی روبرو نشود.
وی به اهمیت موضوع اشتغال و پیش‌بینی‌های دولت در تامین اعتبار لازم برای ایجاد فرصت‌های اشتغال اشاره و خاطرنشان کرد: دولت پیشنهاد کرده بود تا از محل افزایش قیمت حامل‌های انرژی 17 هزار و 400 میلیارد تومان برای اشتغال منظور شود که اکثر اعضای کمیسیون تلفیق با این پیشنهاد دولت مبنی بر افزایش سرسام‌آور قیمت حامل‌های انرژی مخالفت کردند و قرار شد 10 هزار میلیارد تومان از محل فروش املاک تملیکی، 15 هزار میلیارد تومان از طریق صندوق توسعه ملی به بخش اشتغال اختصاص یابد.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس تصریح کرد: قرار شده به همین میزان کمک‌ها و پرداخت تسهیلات از طریق بانک‌ها برای تقویت حوزه اشتغال تزریق شود که با این اوصاف در مجموع 50 هزار میلیارد تومان در سال آینده صرف ایجاد فرصت‌های اشتغال خواهد شد.
فیضی گفت: دولت به جای آنکه توپ را به زمین مجلس بیندازد بهتر بود براساس برنامه ششم توسعه هر سال 10 درصد افزایش قیمت حامل‌های انرژی را انجام می‌داد تا با افزایش یکباره قیمت‌ها شاهد شوک تورمی در جامعه نبودیم که نمایندگان مجلس با مخالفت جدی با افزایش یکباره قیمت حامل‌های انرژی انتظار دارن این فرآیند به شکل تدریجی اتفاق بیفتد.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.