به گزارش ایرنا ، بهروز ندایی روز یکشنبه در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان افزود: ساختمان های استان شباهت بیشتری با ساختمان های سرپل ذهاب به لحاظ استقامت دارند که ضروری است برای آسیب شناسی آنها مطالعات لازم از سوی مشاوران ذیصلاح انجام شود تا ضمن شناسایی نقاط آسیب پذیر پیشگیری های لازم انجام گیرد .
وی با بیان اینکه مقاوم سازی اماکن عمومی در استان ضرروی است افزود: بیمارستان ها ،اورژانس ها و مکان های آسیب پذیر باید در اولویت مقاوم سازی باشند تا در صورت بروز حادثه شاهد اتفاق ناگواری در این مراکز حساس نباشیم .
ندایی گفت: استان اردبیل یک استان حادثه خیز است و احتمال بروز حوادث طبیعی از قبیل سیل ،زلزله ،آتش سوزی و طوفان در این استان بیشتر است که می توان با اطلاع رسانی و آموزش و مقاوم سازی و بازسازی نقاط حادثه خیز از خسارات این حوادث پیشگیری کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل اضافه کرد: در بحث پیشگیری اطلاع رسانی اداره هواشناسی ، صدا و سیما و مطبوعات بسیار مهم است و نیز لازم است از طریق این ادارات و نهاد ها آموزش های لازم به شهروندان برای پیشگیری و کاهش خسارالت ناشی از حوادث طبیعی ارائه شود .
وی تامین امکانات و تجهیزات لازم برای پیشگیری از بحران را یاد اور شد و افزود: دستگاه های اجرایی با تامین امکانات و تجهیزات لازم ضمن هماهنگی با امکانات بخش خصوصی آمادگی لازم در مواقع بحران داشته باشند .
استان اردبیل جز 10 استان کشور در زمینه فراوانی وقوع حوادث طبیعی به شمار می رود و هر از گاهی بروز حادثه هایی مانند زمین لرزه ، رانش زمین ، سیل ، خشکسالی ، صاعقه ، طوفان ، سرمازدگی ، برف سنگین ، سرما و یخبندان شدید خسارت و تلفاتی بر جای می گذارد.
خبرنگار: یعقوب شاددل**انتشاردهنده:عارف شیرزاد
7110/ 1257


.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.