به گزارش ایرنا ، یوسف احمدی روز پنجشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات سواد آموزی شهرستان نیر افزود: درصد با سوادی در جمعیت شهری 87.3 درصد و در مناطق روستایی 74.1 درصد می باشد و اختلاف درصد باسوادی بین مناطق شهری و روستایی 13.2 درصد است.
وی با اشاره به درصد باسوادی افراد 10 تا 49 سال شهرستان نیر تشریح کرد: 92.8 درصد افراد 10 تا 49 سال شهرستان نیر باسواد هستند و بر اساس آمار 918 فرد بی سواد در این رده سنی وجود دارد که تلاش می شود آنها نیز باسواد شوند.
او اظهار کرد: بر اساس سرشماری سال 95، از جمعیت 10 تا 49 ساله استان اردبیل که بیش از 93 درصد آنها باسواد هستند جمعیت باسواد زن حدود 90 درصد و جمعیت باسواد مرد نیز حدود 95 درصد است.
احمدی با اشاره به اینکه در بین جمعیت 10 تا 49 سال 57 هزار و 222 نفر بی ‌سواد در استان اردبیل شناسایی شده گفت: افراد باسواد به دلیل برخی غفلت‌ ها و بی‌توجهی ‌ها نباید بازگشت به بی‌سوادی داشته باشند و تشویق و انگیزه‌ بخشی و اجرای برنامه های پس از سواد آموزی در افراد بیسواد ضرورت دارد.
او سهمیه امسال باسوادی را در استان 9 هزار و 200 نفر ذکر کرد و افزود: امسال توانستیم این سهمیه را تحقق ببخشیم و امیدواریم رتبه استان در باسوادی که در زمان فعلی بیست و هفتم کشور است در سال‌ های آینده ارتقا یابد.
وی بیشترین باسوادی در استان را مربوط به شهرهای شمالی استان دانست و افزود: با تهیه کتب درسی و لوزام‌التحریر رایگان تلاش می‌ کنیم تا باسوادی را در استان به شکل فراگیر توسعه داده و در کنار افزایش مهارت زندگی برای افراد باسواد آنها را نسبت به آسیب‌‌های اجتماعی و خطرات آن آگاه کنیم.
مهدی بخشی ، سرپرست فرمانداری نیر هم در این جلسه با قدردانی از تلاش شبانه روزی مسوولان سواد آموزی استان گفت: تمام پتانسیل های این شهرستان برای ریشه کن کردن بی سوادی در شهرستان در اختیار مسوولان سودآموزی قرار می گیرد
وی افزود: بزودی در شهرستان نیر جشن بی سوادی گرفته شود.
شهرستان نیر در 30 کیلومتری جنوب غرب اردبیل واقع است.
خبرنگار: شهرام اصالت نیری ** انتشار دهنده: گیتی طالبی
7116/6018
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.