مدیر کل ثبت احوال استان اردبیل گفت: کاررت هوشمند ملی کلید ورود به دولت الکترونیک بوده و تمامی خدمات اجتماعی با این کارت ارائه خواهد شد.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، اسد حسنزاده در نشست با کارشناسان سیستم هوشمند کارت ملی در اردبیل اظهار کرد: کارت هوشمند ملی اسباب حرکت به سمت جامعه اطلاعاتی را رقم زده و این فرصت را فراهم میکند تا افراد به شیوهای امن و با کنترل مشخصات بیومتریک وارد فضای دیجیتال شوند.
وی خاطرنشان کرد: با پیادهسازی این طرح این امکان فراهم میشود تا خدمات به روشی ساده، سریع و با کیفیت به مردم ارائه شود و این موضوع میتواند سبب شفافیت خدمات و بهبود سطح کیفی زندگی مردم و بالا رفتن سطح رضایت مردم از دولت شود.
مدیر کل ثبت احوال استان اردبیل با اشاره به اینکه بالغ بر 60 درصد واجدین شرایط استان اردبیل کارت هوشمند ملی را دریافت کردهاند تصریح کرد: ما مردم را ملزم کردهایم تا پایان سال جاری نسبت به دریافت کارت هوشمند ملی خود اقدام کرده و زمینه را برای تسهیل فعالیتهای خود فراهم کنند.
حسنزاده سازمان ثبت احوال را یکی از نهادهای مهم اجرایی کشور اعلام و اضافه کرد: این سازمان با بهرهگیری از تمامی امکانات و ظرفیتهای موجود توانسته است همراه با تغییرات و رشد روزافزون کشور هم در زمینه کیفی و هم کمی به توفیقات فراوانی دست یابد.
وی گفت: مکانیزه کردن شناسنامهها و صدور سالانه بیش از 100 هزار جلد شناسنامه بسترسازی سریع صدور کارت هوشمند ملی و ایجاد و استقرار سامانه آرشیو کشوری اسناد هویتی از این دست فعالیتهاست که سازمان ثبت احوال به خوبی توانسته است از عهده آن برآید.
مدیر کل ثبت احوال استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ثبت احوال برای ثبت وقایع حیاتی و تسهیل این امر در کنار اطلاعرسانی از همکاری سایر نهادها و ارگانهای دولتی نیز بهرهمند است اذعان کرد: عالیترین مرجع اداری در استان و شهرستانها و بخشداریها به عنوان روسای شورای ثبت احوال نسبت به تعیین خط مشی ثبت به موقع وقایع حیاتی اقدام کردهاند و در این زمینه استان اردبیل جزو استانهای پیشرو بوده به طوری که در اکثر شهرستانها جلسه شورای هماهنگی ثبت احوال به صورت مرتب برگزار میشود.
حسنزاده افزود: 99.5 درصد وقایع حیاتی وفات و ولادت در استان اردبیل با موفقیت ثبت شده و این توفیق حاصل تعامل و توجیه ضرورت ثبت به موقع مقایع حیاتی در جلسات شورای هماهنگی ثبت در استان اردبیل میباشد.
وی به نقش و وضعیت دفاتر پیشخوان دولت در استان نیز اشاره کرد و اظهار داشت: در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی و دریافت خدمات دولتی به صورت گسترده برای تمامی اقشار جامعه، شناسایی مجاری ارتباطی و تکثیر کانالهای ارتباطی، ایجاد سازوکارها و بسترسازی لازم به منظور عرضه خدمات مناسب و در دسترس بودن مراکز خدماتی و ... از جمله مهمترین موضوعاتی است که تمامی دولتها به صورت تشکیلاتی برای آنها برنامه شفاف ارائه میکند.
مدیر کل ثبت احوال استان اردبیل ادامه داد: کاهش فاصله مراکز خدمات با مخاطبان و توزیع مناسب امکانات در شهرها و روستاهای کشور ضرورت ایجاد مراکز و دفاتری را در گستره شهرها و روستاها اجتنابناپذیر کرده و دفاتر پیشخوان دولت که ارائه بخشی از خدمات سازمانهای دولتی در تمام نقاط شهری و روستایی را برعهده دارند بر همین اساس ایجاد شده است.
حسنزاده خاطرنشان کرد: به منظور استفاده از ظرفیت و بسترهای موجود و برای توزیع عادلانه خدمات در سطح استان دفاتر پیشخوان ایجاد شده و اداره کل ثبت احوال استان اردبیل نیز در اجرای قوانین و آئیننامههای ابلاغی در سطح استان بیش از 50 دفتر پیشخوان شهری و روستایی را فعال کرده که امیدواریم گامی مهم در راستای کاهش تردد مردم و خدماترسانی آسان به هموطنان باشد.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام
کپی شد