مدیر نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل بر بهرهگیری و استفاده از ظرفیت پیمانکاران بومی در اجرای طرحهای عمرانی در اردبیل تاکید کرد.
علی اسلامی در گفتگوی اختصاصی با ایسنا، منطقه اردبیل، اظهار کرد: روند اعتبارات و بودجه عمرانی کشور حاکی از آن است که باید از ظرفیتهای شرکتهای پیمانکاری بومی استفاده کنیم که ما در ارزیابیها 25 امتیاز به شرکتهای بومی اختصاص دادهایم.
وی از فعالیت یک هزار و 275 شرکت پیمانکاری در استان اردبیل خبر داد و خاطرنشان کرد: ما در حوزههای مختلف شاهد کار اجرایی این شرکتهای پیمانکاری برای عمران و آبادانی استان اردبیل هستیم.
مدیر نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل اضافه کرد: این تعداد شرکت پیمانکاری با یک هزار و 968 پایه مهندسی که در ارزیابی سالانه به آنها اعطا میشود و با رقمی بیش از یک هزار میلیارد تومان ظرفیت پیمانکاری که معادل میزان پیمان و عقد قرارداد این شرکتهای در انجام فعالیتهای عمرانی فعال هستند.
اسلامی با یادآوری اینکه اغلب این شرکتهای پیمانکاری در پایه پنجم فعالیت میکنند بیان کرد: تنها 11 مورد از این شرکتها پایه یک و دو و 36 مورد نیز پایه سه هستند و مابقی که بیش از یک هزار و 248 شرکت پیمانکاری است در پایه چهارم و پنجم فعال هستند.
وی با اشاره به اینکه مهندسان فارغالتحصیل با تاسیس شرکت موفق به اخذ پایه و راهاندازی شرکت پیمانکاری شده و این روند روبه افزایش است تصریح کرد: شورای فنی و اجرایی استان نسبت به افزایش این ظرفیتها و ارتقای توانمندی آنها تلاش روزافزونی را انجام میدهد.
مدیر نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل وی با تاکید بر استفاده از توان نیروها و پیمانکاران بومی در اجرای طرحها و پروژههای عمرانی در استان اردبیل گفت: در کارهای عمرانی اردبیل باید از ظرفیت شرکتهای پیمانکاری استفاده کرد که در این باب نسبت به ارتقای پایه آنها تا رتبههای یک و دو تلاش صورت گرفته و در این زمینه سعی بر ارتقای این وضعیت است.
انتهای پیام
کپی شد