نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با رعایت آداب نقد بهتر می‌توان حرف خود را در جامعه به کرسی نشاند و زمینه پرورش نقد را در جامعه پدید آورد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، علی مطهری در همایش نگاهی به جنبش دانشجویی در دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه ما معتقدیم اعتراض و سخن گفتن حق قانونی و اساسی دانشجویان است، گفت: نمونه این اعتراض شهدای دانشجو، قیام امام حسین(ع) در روز عاشورا بود که امام با درک درست از اوضاع جامعه و روشن‌بینی و حق‌نگری خود وارد کارزار کربلا شدند و این امر نشان می‌دهد که انسان چقدر در برابر وضعیت و تحولات جامعه خود مسئول است.

 وی وظیفه دانشجو و دانشگاه را در اصلاح جامعه ارزیابی کرد و گفت: دانشجو باید به عنوان دیده‌بان جامعه عمل کرده و با هشدار دادن در مواقع نیاز جایگاه و تاثیر به سزای خود را در کشور نشان دهد چرا که معتقدیم هر جا در کنار قدرت و حاکمیت نقد وجود نداشته باشد رفته رفته جامعه به سمت فساد کشیده خواهد شد.

 مطهری نقد را دارای آداب اعلام کرد و بیان داشت: دانشجو باید حق و قدرت نقد داشته باشد اما نباید این موضوع را نیز فراموش کند که با رعایت آداب نقد بهتر می‌توان حرف خود را در جامعه به کرسی نشاند و زمینه پرورش نقد را در جامعه پدید آورد.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دانشجو نباید ابزار سیاسی برای احزاب باشد، بیان کرد: دانشجو باید مستقل بوده و بازیچه دست احزاب و گروه‌های سیاسی در دانشگاه‌ها نشود و همین امر باید سبب شود تا دانشجو با فکر مستقل خود راه را از چاه تشخیص داده و صرفا از باب تامین مطامع برخی از احزاب توخالی در میدان آنها بازی نکند.

وی همچنین گفت: باید علم ناقص دانشجو در کلاس‌ها و با آموزش‌های تربیتی تبدیل به علم کامل شود و با روشن شدن برخی مسائل در تمامی ابواب تعلیم و تربیت و مکتب انسان‌سازی فردی صاحب‌نظر در دانشگاه‌ها تربیت شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.