به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر اسحق رسولی روز دوشنبه در کنفرانس ملی علمی تخصصی نهج‌البلاغه در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اردبیل افزود: اندیشه ورزی، تئوری‌پردازی و نظریه پردازی در حوزه علوم انسانی بر مبنای معارف اسلامی برای الگودهی در عرصه مدیریت ها مبتنی بر ارزشها نیاز کنونی جامعه است که باید توجه ویژه ای به آن شود.
وی بیان کرد: بر اساس تحقیقات و بررسی های صورت گرفته امروز در دنیا مجموعه هایی موفق بوده و دوام یافته اند که پایبند به ارزشها و اصول تعریف شده خود هستند اگر چه مبنای اخلاق و فکری آنها انتفاعی باشد باز هم به خاطر پایبندی به اصول و ارزش های خود ماندگاری خود را حفظ کرده اند.
او ادامه داد: نهج البلاغه مملو از اصول و نظریه‌های ادبی و اخلاقی در همه ابعاد زندگی بشری است که می‌تواند الگوی بسیار خوبی برای همه به ویژه مدیران باشد اما متاسفانه آن طور که باید از این گنجینه بی همتا و بی نظیر استفاده نشده است.
دکتر رسولی گفت: دروس معارف اسلامی مانند آجرهایی در ساختمان است که در کنار سایر دروس قرار دارد و متاسفانه ارتباط پویایی بین آنها وجود ندارد و هرکدام پازل جداگانه هستند که نیاز به بازنگری دارد.
وی همچنین گفت : متاسفانه با گذشت حدود 40 سال از انقلاب اسلامی هنوز هم مبانی فکری سکولار در برخی از دانشگاه ها وجود دارد.
رسولی اضافه کرد: با اینکه در این مدت کارهای خوبی در اصلاح مبانی فکری سکولار به ویژه در حوزه علوم انسانی در دانشگاه ها صورت گرفته ولی باز برای رسیدن به نقطه آرمانی نیاز به اصلاح مجدد در بعضی موارد می باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل افزود: امیدواریم برگزاری چنین کنفرانس‌هایی در حوزه علوم انسانی موجب غنای بیشتر و الگویی برای همه مبانی فکری الهی و اسلامی شده و دین اسلام الگویی برای همه رشته ها باشد.
پخش کلیپ و شعر خوانی و ارائه مقالات برتر از دیگر قسمت های این کنفرانس ملی علمی تخصصی یک روزه بود.
خبرنگار: نعمت محسن زاده ** انتشار دهنده : سیفعلی موسی زاده
6130/6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.