طی مراسمی پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل تجلیل شدند. 
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران استان اردبیل گفت: نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوران برگزار شده در این هفته سبب می‌شود که آثار و مطالعات و تولیدات پژوهشگران و فناوران استان‌ها در معضل دید عموم قرار بگیرد. 
وی با بیان اینکه پژوهشگران در شش حوزه مورد تجلیل قرار می‌گیرند، اضافه کرد: پنج فناور برتر استان و سه ایده‌پرداز برتر تجلیل خواهند شد. 
صادقی با اشاره به اینکه امروز دانشگاه محقق اردبیلی یکی از دانشگاه‌های مطرح کشور است، ادامه داد: امروز اساتید دانشگاه محقق اردبیلی در بین یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته و مقاله اساتید هم در بین یک درصد مقالات پر استناد جهان قرار گرفته‌اند. 
وی با اشاره به اینکه دانشگاه محقق اردبیلی در بین دانشگاه‌های اصلی استان‌های شمال و شمالغرب کشور بیشترین جذب اعتبارات را داشته است، اظهار کرد: این دانشگاه ریالی بدهی به سازمان و ارگانی ندارد. 
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی افزود: پروژه‌های بین سازمانی این دانشگاه از 100 میلیون تومان در سال 92 به دو میلیارد تومان در سالجاری رسیده است.  صادقی با بیان اینکه در فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی هم از فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی عقب نمانده‌ایم، یادآور شد: تولید مقالات Scopus در این دانشگاه نیز طی یک سال 51 درصد افزایش یافته است. 
گفتنی است در بخش پژوهشگران دانشگاهی در رشته علوم انسانی محمد نریمانی از دانشگاه محقق اردبیلی، در گروه فنی و مهندسی حسین شایقی از دانشگاه محقق اردبیلی، در گروه کشاورزی و منابع طبیعی یوسف عباسپور از دانشگاه محقق اردبیلی، در گروه علوم پزشکی پایه صادق حضرتی از دانشگاه علوم پزشکی، در گروه علوم پزشکی بالینی فرهاد پورفرضی از دانشگاه علوم پزشکی و در گروه علوم پایه کمال بهمن پور از دانشگاه محقق اردبیلی تجلیل شدند. 
در بین دستگاه‌های اجرایی داور حسن‌پناه از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی، امیرعلی عباسی از اداره کل آموزش و پرورش و جابر علیزاده از اداره کل ورزش و جوانان به ترتیب سه نفر برتر انتخاب شدند. 
در بخش فناوران برتر مهدیه ارسی و مصطفی محمدنژاد از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه محقق اردبیلی، رضا میکائیلی از پارک علم و فناوری استان، حسین واثق از مرکز رشد واحدهای فناور جهاد دانشگاهی و سیامک محمدی از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی به ترتیب اول تا پنجم شده و ایده‌های میلاد خداداد، فرهاد علیپور و مهدی شیرینی به ترتیب اول تا سوم شدند. 
در بخش پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی در گروه علوم پایه از ناصر میکائیل‌وند، در گروه علوم انسانی از علی خازنی، در گروه فنی و مهندسی از بهرام رضایی‌نیا و در گروه علوم پزشکی از لیلا علیزاده تجلیل شد.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.