بشیر خالقی روز شنبه در حاشیه نشست خبری با خبرنگاران به خبرنگار ایرنا گفت: آهنگ توسعه در شهرستان های خلخال و کوثر بسیار ضعیف تر از سایر مناطق کشور بوده و علت بزرگ این عقب ماندگی وجود اختلاف بین مسوولان و مردم در گذشته و سوء استفاده افراد بدخواه از این اختلاف به نفع خود بوده است.
وی از خبرنگاران به عنوان راویان حقیقت و پرچمداران آگاهی و عامل اصلی ایجاد وحدت بین مسوولان و مردم منطقه یاد کرد و گفت: قضاوت منصفانه ، اطلاع رسانی درست ، انتقاد سازنده ، جستجوگری پشت پرده ، کشف حقایق ، استفاده از منابع خبری مستند بر واقعیات و نظارت بر حسن اجرای پروژه های عمرانی از اهم وظایف خبرنگاران و اصحاب رسانه است.
او اظهار کرد: عمل به این وظایف از سوی رسانه ها و خبرنگاران می تواند بسیاری از مشکلات فراروی مردم منطقه جنوب استان همچون بیکاری ، مهاجرت و توسعه نیافتگی را جبران و برای ماندگاری مردم امید بخش باشد.
خالقی افزود: اگر امروز شاهد افتتاح پروژه های عمرانی مهم شهرستان همچون پروژه احداث راه خلخال به فیروزآباد هستیم این کار نتیجه فشار خبری و تلاش اصحاب رسانه در پیگیری اعتبارات این پروژه و استمرار خبرهای مربوط به تسریع در عملیات اجرایی پروژه است که این کار می تواند در مورد سایر پروژه های عمرانی منطقه نیز تکرار و اثرگذار باشد.
وی گفت: نتیجه کار خبرنگاران و اصحاب رسانه در منطقه می تواند فرهنگ محبت به جای کینه توزی و اختلاف را در بین مسوولان و مردم نهادینه کرده و امید در دلها را جایگزین یاس و ناامیدی خواسته بدخواهان مردم کند.
خالقی با اشاره به فضای مجازی مسموم خلخال بیان کرد: درج اخبار نادرست توام با کینه ورزی و ایجاد اختلاف در بین مسوولان و مردم منطقه از سوی رسانه های خبری غیرمجاز با استفاده از فضای مجازی لجام گسیخته موضوعی است که مردم را رنج می دهد.
او افزود: انتظار می رود دستگاه های اجرایی ذیربط همچون اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با نظارت بر این فضا دست افرادی که همچون گذشته در تلاش برای ایجاد اختلاف برای رسیدن به اهداف خود هستند را برای مردم رو کند.
نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس همچنین با ابراز تاسف از روند رو به رشد مهاجرت در منطقه جنوب استان اردبیل گفت: در حالی که جمعیت خلخال باید به 250 هزار نفر در سال 95 افزایش می یافت این میزان به 85 هزار نفر و در شهرستان کوثر نیز جمعیت 100 هزار نفری گذشته به 22 هزار نفر کاهش یافته است.
به گفته او ، در چنین شرایطی نقش خبرنگاران و اصحاب رسانه در معرفی جاذبه های و قابلیت های گردشگری منطقه و ایجاد امید برای ماندگاری مردم با انتشار اخبار دلگرم کننده ارزنده و تعیین کننده در سرنوشت شهرستان های خلخال و کوثر است.
وی با بیان اینکه تصمیم های نادرست گذشته در زمینه منابع طبیعی و محیط زیست منطقه می تواند عامل مهمی در توسعه نیافتگی منطقه جنوب استان اردبیل محسوب شود گفت: در حال حاضر 37 درصد از مساحت کل شهرستان خلخال تحت مدیریت محیط زیست بوده و این کار مانع از سرمایه گذاری در توسعه کشاورزی ، دامداری و یا صنعت توریسم در این شهرستان شده است.
او تشریح کرد: قوانین منابع طبیعی خلخال نیز بر اساس قوانین مربوط به اصلاحات اراضی سال 1340 بوده و با تلاش و پیگیری های صورت گرفته 45 هزار هکتار از اراضی ملی تحت مدیریت منابع طبیعی این شهرستان دوباره ممیزی شده و بسیاری از اراضی کشاورزی مردم منطقه که در آن زمان جز منابع ملی محسوب شده در اختیار مردم و مالکان این اراضی قرار خواهد گرفت.
شهرستان خلخال با 95 هزار نفر جمعیت در 115 کیلومتری جنوب اردبیل قرار دارد.
خبرنگار: بهرام نقی زاده ** انتشار دهنده: گیتی طالبی
7119/6018
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.