مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: بهتر است به جای شعار دادن و حرکت های غیرواقعی که تحقق آن امکانپذیر نیست براساس واقعیت ها، برنامه ریزی ها و هدفگذاری های خود را درست و دقیق انجام دهیم.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، حجت الاسلام مهدی ستوده در جلسه کمیته فرهنگی بانوان با موضوع برنامه های پیشنهادی در راستای کاهش طلاق در اردبیل اظهار کرد: ما در بسیاری از موارد با طرح مسایل غیرواقعی سعی می کنیم دست به بزرگنمایی بزنیم در حالی که تجربه سال های گذشته نشان می دهد ما اگر هدفگذاری دقیق میان مدت و بلندمدت منطقی داشته باشیم رسیدن به اهداف مورد نظر میسر خواهد بود.
وی با اشاره به برخی وعده های استانی که در سطح کلان به نتیجه نرسیده و سال هاست در حد شعار باقی مانده است خاطرنشان کرد: اگر امروز پتروشیمی اردبیل به انبار سیب زمینی تبدیل شده و یا راه آهن پیشرفت چندان مطلوبی ندارد و یا ایجاد منطقه آزاد تجاری در حد شعار باقی مانده است نمونه ای از این هدفگذاری هایی است که بدون تدبیر مناسب انجام شده است.
عضو شورای اداری استان اردبیل با بیان اینکه باید براساس واقعیت ها تصمیم گیری کرده و کارها را به پیش ببریم اضافه کرد: در حوزه اجتماعی نیز به جای دادن شعارهای رنگارنگ بهتر است پیشنهادات عملی و قابل اجرا برای کنترل آسیب های مختلف اجتماعی نظیر طلاق و اعتیاد ارائه کنیم تا در میان مدت بتوان در بحث کاهش آسیب های اجتماعی موفق عمل کرد.
ستوده به تاثیرگذاری حضور دستگاه های مختلف فرهنگی برای کاهش آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: امروز در سه شهر اردبیل، مشگین شهر و پارس آباد با حجم وسیعی از شکل گیری سکونتگاه های غیررسمی روبرو هستیم که به نظر می رسد بیشترین آسیب های اجنماعی نیز در این مناطق رخ می دهد.
وی طلاق و اعتیاد را از آسیب های جدی جامعه و اسباب تزلزل نهاد خانواده اعلام و تصریح کرد: پنج شهر استان رتبه های برتر طلاق را دارند که ما در جلسات تخصصی و با رویکرد کاهش این آسیب ها با همکاری نهادهای مختلف سعی داریم تا راهکارهای عملی و منطقی را ارائه کنیم تا خطر این آسیب های اجتماعی به حداقل برسد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بیان داشت: در جلسه ستاد امور بانوان و خانواده استانداری مسئولیت کمیته فرهنگی بانوان برعهده تبلیغات اسلامی گذاشته شده است و ما با برگزاری جلسات مرتب ماهانه سعی داریم تا با همراهی کارشناسان در موضوعات مختلف آسیب ها را مورد تجزیه و بررسی قرار داده و زمینه ارتقای سلامت اجتماعی و خانوادگی را فراهم آوریم.
ستوده گفت: در کنار همه تلاش هایی که مجموعه قضایی و شوراهای حل اختلاف انجام می دهند در کاهش آسیب طلاق باید طیف های مختلف اجتماعی و تشکل های مردم نهاد و عموم مردم ورود پیدا کنند تا در یک فرهنگسازی و آگاهسازی مناسب بتوان آمار طلاق به ویژه طلاق های توافقی که رو به افزایش است به سرعت کاهش داده و نگرانی ها را از سطح جامعه برطرف کنیم.
انتهای پیام
کپی شد