شفیع شفیعی روز سه شنبه در جلسه کارگروه مشارکت های مردمی مدیریت بحران اردبیل افزود: این تشکل های مردمی بیشتر در زمینه گردشگری ،محیط زیست، امور خیریه و مسائل اجتماعی و فرهنگی فعال هستند.
وی اضافه کرد: توانمند سازی سازمان های مردم نهاد یکی از سیاست های مهم دولت تدبیر وامید است و رویکرد دولت در زمینه سمن ها توانمند سازی آنها به لحاظ کیفی است ضمن اینکه ایجاد تعامل دستگاههای اجرایی با سازمان های مردم نهاد نیز مورد پیگیری جدی است و جلسات منظم بین دولت و نهادهای مردمی در استان برگزار و مسایل مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.
شفیعی گفت: شبکه سازی تخصصی سازمان های مردم نهاد در استان اردبیل نیز از برنامه های مورد پیگیری و اولویت دار استانداری است، در حوزه محیط زیست این کار محقق شده ودر حوزه های دیگر هم در آینده نزدیک اقدام به شبکه سازی تخصصی تشکل های مردمی خواهد شد.
وی با بیان اینکه دستگاههای اجرایی به سازمان های مردم نهاد نمی توانند بی اعتنا باشند افزود:در برنامه ششم توسعه، مشارکت سازمان های مردم نهاد در کاهش آسیب های اجتماعی مورد تاکید است.
مدیرکل اموراجتماعی وفرهنگی استانداری اردبیل گفت: محور برنامه های سازمان مردم نهاد کاهش آسیب های اجتماعی و فعالیت آنها در این امر مورد استقبال مردم است که بدور از جریانات سیاسی فعالیت کرده و حتی در برخی مواقع بخصوص در امور خیریه عملکرد شان قوی تر از عملکرد دستگاههای دولتی است.
شفیعی افزود:سازمان های مردم نهاد هم در مدیریت بحران و هم در امور خیریه و حتی مدافع حرم می توانند نقش بزرگی را ایفا کنند .
در حال حاضر 199 سازمان مردم نهاد در استان اردبیل فعال است
خبرنگار:یعقوب شاددل** انتشار دهنده : سیفعلی موسی زاده
/6016/ 7110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.