به گزارش ایرنا، اکبر صمدی روز چهارشنبه در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار محدوده ها و محلات هدف شهر پارس آباد گفت: هشت محله شهر پارس آباد به عنوان سکونت گاه غیر رسمی شناسایی شده که نیاز است برای احیا ،توانمند سازی، بهسازی و ساماندهی این محلات برنامه ریزی های لازم صورت بگیرد.
وی افزود : این سکونت گاهها از زمان دور بدون رعایت اصول و قوانین شهرسازی و عمرانی احداث شده و اکثراً دچار مشکلات متعدد هستند و در این راستا باید تمامی دستگاه های متولی به خصوص فرهنگی و اجتماعی با هماهنگی و همکاری در اجرای زیرساخت ، بازسازی و احیاء فرهنگی ، اجتماعی ، آموزشی ، ورزشی و انتظامی قدم های موثری بردارند .
وی با بیان اینکه یکی از برنامه های اولویت دار این شهرستان ساماندهی و توانمندسازی محلات نابسامان و سکونت گاه های غیر رسمی است، نسبت به تشکیل جلسات منظم و فعال کردن کارگروه های مربوطه برای توسعه همه جانبه این محلات تاکید کرد.
استادی معاون دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری وزارت راه و شهرسازی نیز با برشمردن اهداف مهم بازآفرینی پایدار محلات شهر پارس آباد و با اشاره به مصوبات هیات دولت در فقرزدایی از محلات نابسامان و سکونت گاههای غیر رسمی خواستار اقدام جدی مسئولان مربوطه در برش شهرستانی شد .
روحی رئیس عمران و بهسازی شهری راه و شهرسازی استان اردبیل نیز از مطالعه سه طرح پایدار با اعتبار 11 میلیارد ریال در پارس آباد خبر داد.
وی با اشاره با ضرورت نوسازی و احیای سکونت گاههای غیر رسمی و مشکلات و ناهنجاری های ناشی از محلات نابسامان، به برنامه ریزی و تخصیص اعتبارات لازم در برنامه ششم توسعه کشور تاکید کرد .
شهرستان مرزی پارس آبادمغان در شمال استان اردبیل و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع است.
بر اساس سرشماری سال 95 میزان جمعیت در شهرستان پارس آباد 0.51 نسبت به سرشماری سال 90 افزایش داشته و این امر حکایت از افزایش مهاجرالن به این شهرستان می باشد.
7121/6016
انتشار هنده : سیفعلی موسی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.