علیرضا دباغ عبداللهی روز دوشنبه اظهار کرد: این نمایشگاه در 2 سال اخیر در اردبیل برگزار شده که امسال نیز با حضور 30 استان کشور در محل نمایشگاه ‌های بین المللی اردبیل دایر خواهد شد.
وی با اشاره به استقبال خوب بازدید کنندگان از این نمایشگاه در 2 سال گذشته افزود: تولیدکنندگان صنایع دستی استان اردبیل نیز در 40 غرفه آثار خود را در معرض بازدید قرار می دهند.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل همچنین با اشاره به وجود بخش سرمایه گذاری صنعت توریسم در این نمایشگاه اظهار کرد: این نمایشگاه فرصت مناسبی برای نمایش توانمندی‌ های موجود و جلب توجه فعالان حوزه صنایع دستی به قابلیت های استان فراهم می‌کند.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی میراث فرهنگی اردبیل ، دباغ عبداللهی با بیان اینکه برگزاری متمرکز این نمایشگاه به تعامل و هم افزایی بین صنایع دستی و گردشگری کمک می ‌کند، ادامه داد: صنعت گردشگری در دنیا به عنوان پردرآمدترین صنعت شناخته شده و سرعت گردش و جابجایی پول در حوزه گردشگری قابل توجه است.
او با اشاره به اینکه حیات این صنعت به شدت وابسته به صنایع دستی است، یکی از اهداف برگزاری سومین نمایشگاه ملی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را تاکید بر پیوند صنایع دستی و صنعت گردشگری دانست.
وی با بیان اینکه بودجه این نمایشگاه از محل ملی تامین می شود خواستار توجه فرمانداران شهرستان‌های استان به تخصیص اعتبار در این زمینه شد.
اردبیل از استان های برجسته در زمینه صنایع دستی در ایران محسوب می شود و دستان هنرمندان در هر منطقه از این استان از گذشته های دور کالاها و آثار ارزشمند در این زمینه خلق می کنند.
بیش از 120 هزار نفر در استان اردبیل در تولید بیش از 62 رشته متنوع صنایع دستی اشتغال دارند.
چرم و ملیله اردبیل ، معرق نمین ، مرصع سنگ و معرق سنگ خلخال ، گلیم عنبران ، جاجیم بافی ، قالی بافی ، پالاز بافی ، ورنی بافی ، تراش شیشه ، مسند بافی ، سفالگری ، چاقو سازی ، قلم زنی و کاشی معرق از جمله صنایع دستی معروف استان اردبیل است.
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده: سیفعلی موسی زاده
6018/6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.