به گزارش خبرنگار ایرنا ،یاور محمدحسینی روز سه شنبه همزمان با 27 اردیبهشت روز جهانی مخابرات درگفت و گو با خبرنگاران افزود: 541 کیلومتر جاده اصلی و 391 کیلومتر جاده فرعی و 100 درصد جاده سرچم در استان اردبیل تحت پوشش تلفن همراه است.
وی گسترش ارتباطات را یکی از الویت های شرکت مخابرات عنوان کرد و گفت: پارسال با نصب و راه اندازی 130 سایت نسل سه تلفن همراه با یکهزارو 20 میلیارد ریال اعتبار و با نصب و راه اندازی 151 سایت نسل چهار در نقاط مختلف استان فناوری نسل 2 به نسل سه و چهار تبدیل شد و کیفیت ارائه خدمات افزایش یافت.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون هیچ شهری در استان وجود ندارد که از فناوری نسل سه و نسل چهار همراه اول برخوردار نباشد، اضافه کرد: در حال حاضر تعداد گوشی‌های مجهز به این فناوری کم بوده و گوشی ‌های قدیمی توانایی استفاده از این فناوری را ندارند و باید برای استفاده از این فناوری سیم کارت قدیمی را با سیم کارت USIM تعویض کرد.
وی با بیان اینکه زیرساخت های لازم برای واگذاری اینترنت پرسرعت در استان ایجاد شده است، اظهار کرد: ساعت 9 الی 10 شب پرترافیک ترین لحظه استفاده از اینترنت می باشد و 2/8 گیکابیت بر ثانیه پهنای باند ورودی به استان است که مشکلی پیش نیاید.
وی بیان کرد: پارسال مشترکین اینترنت پرسرعت پنج هزار افزایش یافت و هم اکنون بیش از 75 هزار مشترک اینترنت پر سرعت در استان اردبیل وجود دارد.
محمد حسینی با اشاره به اینکه 80 درصد ترافیک اینترنتی در استفاده از نقاط ثابت و 20 درصد آن در استفاده در حالت متحرک است، گفت: اهمیت اینترنت در نقاط ثابت بیشتر از نقاط متحرک است و هرچقدر فاصله ADSL مورد استفاده در خانه ها از مرکز مخابرات بیشتر باشد سرعت اینترنت کمتر می شود.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل افزود: زمینه استفاده از طرح تار نوری مخابرات ایران (تانوما) در استان فراهم شده است و هدف از اجرای این طرح اتصال منازل به فیبر نوری می باشد.
وی با بیان اینکه در طرح تانوما سرعت اینترنت افزایش قابل توجهی دارد، اظهار کرد: امسال در شهرستان اردبیل 6 هزار خانه از این طرح استفاده خواهند کرد و برنامه ریزی شده است تا این طرح در سایر شهرستا ن های استان اجرا شود.
وی همچنین بیان کرد: پارسال در طرح کافو نوری که هدف آن کاستن فاصله بین مشتری و شرکت مخابرات می باشد سه هزار و 328 مشترک معمولی و یکهزار و 24 مشترک ADSL در استان نصب شده است.
وی اضافه کرد: اردبیل یکی از استان‌های برتر کشور از لحاظ پوشش اینترنی است که حداقل اختلالات در سرعت اینترنتی را نسبت به سایر استان‌ها دارد.
محمد حسینی گفت: پوشش اینترنتی یک از الویت‌های شرکت مخابرات در سال‌‌های اخیر بوده است و موفق شدیم با تکمیل زیر ساخت‌ها و افزایش کیفیت و قدرت شبکه‌های اینترنتی شاهد بیشترین پوشش و کمترین اختلالات در سطح استان باشیم.
مدیر عامل شرکت مخابرات استان اردبیل گفت: در حال حاضر بیش از 75 هزار مشترک اینترنت پر سرعت، چهارهزارو 600 کیلومتر فیبر نوری، یک میلیون و 200 هزار شماره تلفن همراه ، 463 سایت تلفن همراه در سطح استان وجود دارد و 224 طرح مخابراتی استان با اعتبار 40 میلیارد ریال همزمان با 27 اردیبهشت روز جهانی مخابرات به بهره برداری خواهد رسید.
در استان اردبیل بیش از 410 هزار تلفن ثابت و 919 هزار و 235 خط تلفن همراه فعال است.
خبرنگار: نعمت محسن زاده**انتشاردهنده:عارف شیرزاد
6130/ 1257
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.