به گزارش روز جمعه ایرنا، دکتر قدرت اخوان اکبری در جلسه بررسی مسائل ومشکلات حوزه بهداشت ودرمان نیر از تجهیز آزمایشگاه مرکز جامع خدمات سلامت شهرستان نیر هم خبر داد.
وی همچنین با اشاره به پیشرفت 94 درصدی ساختمان مرکز جامع خدمات سلامت شهرستان نیر بیان کرد: این ساختمان تا هفته دولت تکمیل شده و به بهره برداری خواهد رسید.
اخوان اکبری همچنین گفت که مرکز جامع خدمات سلامت در روستای دیمان شهرستان نیز هم راه اندازی می شود.
رئیس علوم پزشکی نیر از محقق شدن 82درصدی ده گردشی های مرکز بهداشت ودرمان شهرستان نیر در سال گذشته خبر داد و گفت: 70هزار نفر در سال گذشته در مراکز درمانی شهرستان نیر ویزیت شده اند.
او به فصل کوچ بهاره عشایر و حضور آنها در ییلاقات شهرستان نیر اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 23مورد بازدید توسط تیم سلامت شهرستان از خانوارهای عشایر کوچنده صورت گرفت و امسال نیزاین برنامه تکرار خواهد شد.
دراین جلسه مهدی احمدی فرماندار شهرستان نیر هم به نبود دستگاه سونوگرافی در شهرستان نیر اشاره کرد و گفت: ساختمان شبکه بهداشت ودرمان شهر کورائیم نیاز به نوسازی و ساختمان مجهز اورژانس دارد.
وی بیان کرد: مرکز بهداشت ودرمان شهرستان نیر یکی ا اداره های فعال درشهرستان می باشد و سال گذشته با جذب 2 میلیارد و 900 میلیون ریال توانست برخی از ساختمان های بهداشت خود را بهسازی کرده ند و در بخش درمانی نیز گام های موثرتری را بردارد.
شهرستان نیر در 30 کیلومتری جنوب غرب اردبیل و در همسایگی استان آذربایجان شرقی قرار دارد.
خبرنگار: شهرام اصالت ** انتشار دهنده: سیفعلی موسی زاده
6016/6018
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.