به گزارش خبرگزاری تسنیم از خلخال، قاسم رحیمی عصر امروز در نشست با فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و جویای کار شهرستان خلخال اظهار کرد: با توجه به آمارهای ثبت‌شده موجود جمعیت خلخال در سال 90 در حدود 92 هزار نفر بوده اما براساس سرشماری سال 95 شاهد افزایش مهاجرت در این منطقه هستیم به طوری که این آمار در سرشماری سال گذشته به 86 هزار نفر کاهش یافته است.

وی مهم‌ترین علت افزایش مهاجرت در خلخال را بیکاری و مهاجرت افراد جویای کار برای اشتغال برشمرد و بیان کرد:‌ به دنبال نبود فرصت‌های اشتغال، جوانان این شهرستان مجبور می‌شوند که برای یافتن شغل مناسب و درآمدزایی برای خود به مناطق دیگر کشور و استان‌های همجوار مهاجرت کنند.

رحیمی فعالسازی واحدهای تولیدی را عاملی در راستای توسعه اشتغال و کاهش مهاجرت دانست و گفت: در حال حاضر از چهار هزار و 300 نفر بیکار در خلخال، یک هزار و 400 نفر فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند که باید تلاش شود تا زمینه برای اشتغال برای آنها مهیا شود که در این راستا فعالسازی واحدهای تولیدی که تاکنون مشکل 50 درصد واحدهای مشکل‌دار خلخال برطرف شده، گامی در راستای توسعه اشتغال در منطقه باشد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل تصریح کرد: نرخ بیکاری در استان اردبیل 12 درصد است که با توجه به این امر اردبیل از استانهای با اشتغال پایین و بیکاری بالا به شمار می‌رود که می‌توان با استفاده از ظرفیتهای منطقه در حوزه‌های مختلف اعم از گردشگری، صنایع پلاستیک، صنایع دستی، صنایع لبنی و سایر ظرفیت‌های استان در زمینه اشتغالزایی گامهای موثری برداشت.

فرماندار ‌خلخال نیز در این نشست اظهار کرد:‌ تاکنون با ارائه تسهیلات فعالسازی واحدهای راکد و نیمه‌راکد از 22 واحد مشکل‌دار در سطح شهرستان 80 درصد فعالسازی شده و وارد چرخه فعالیت شده‌اند که امسال نیز برای فعالسازی واحدها تلاش می‌کنیم.

فریدون بابایی گفت: برای ایجاد فرصتهای شغلی برای جوانان در زمینه راه‌اندازی واحدهای تولیدی پوشاک، صنایع چوبی، اصلاح نژاد دام، رونق صنعت گردشگری و اصلاح الگوی کشت اقدامات لازم انجام تا شاهد توسعه اشتغال به ویژه برای جوانان فارغ‌التحصیل باشیم.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 617487
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.