به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، عدیل سروی صبح امروز در جلسه بررسی توسعه صنایع تبدیلی در اردبیل اظهار کرد: از سال 57 تا سال 92 میزان جذب مواد خام کشاورزی فقط 540 هزار تن بوده و این در حالی است که فقط در سالهای 92 تا 95 این میزان جذب مواد خام کشاورزی به بیش از یک میلیون و 100 هزار تن رسیده است.
وی با بیان اینکه از ضروریات توسعه صنایع تبدیلی افزایش ارزش افزوده و استانداردسازی محصولات صادرات محور است، افزود: با وجود توسعه در این بخش که در طی سه سال گذشته در زمینه افزایش فرآوری و جذب مواد خام کشاورزی صورت گرفته ولی با این وجود کارهای اساسی زیادی در بخش گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی و فرآوری محصولات کشاورزی میبایست در استان انجام شود.
سروی بیان کرد: از جمله برنامههای اولویتدار این سازمان در حوزه توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی راهاندازی طرحهای نیمه تمام صنایع تیدیلی و فعالسازی واحدهای نیمه فعال و غیرفعال بوده و هدف ما از توسعه صنایع تبدیلی برای افزایش ارزش افزوده و استاندارد سازی محصولات برای صادرات است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: به همین خاطر امسال برنامهریزی شده تا با صرف هزینه 200 میلیارد ریال 17 فقره از انبارهای سرد مکانیزه که بهرهوری چندمنظوره دارند به بهرهبرداری برسد چرا که راهاندازی این واحدها علاوه بر جلوگیری از هدررفت محصولات کشاورزی برای تعداد 35 نفر نیز به صورت مستقیم شغل ایجاد خواهد کرد.
وی در مورد رفع مشکلات واحدهای فرآوری و بستهبندی محصولات کشاورزی اظهار کرد: تعداد واحد هایی که برنامهریزی کردهایم تا پایان امسال در این زمینه فعال شده و در خدمت بخش کشاورزی قرار گیرند 15 واحد بوده که برنامهریزی شده تا با صرف هزینه 85 میلیارد ریال این واحدها نیز به بهرهبرداری برسند و نقش موثر خود را در ارتباط با فرآوری و بستهبندی انواع محصولات کشاورزی اعم از زراعی و باغی و دامی انجام دهند.
سروی با بیان اینکه با بهرهبرداری از این تعداد واحدها نیز پیش بینی میکنیم برای تعداد 65 نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد شود، تصریح کرد: کارخانه فرآوری سیبزمینی نیز با حمایت این سازمان و با صرف هزینه 150 میلیارد ریال به بهرهبرداری خواهد رسید که با بهرهبرداری از این واحد تعداد 50 نفر از نیروهای جوان بیکار در آن مشغول به کار خواهند شد.
انتهای پیام/